Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default Zeetv original card in other receiver


    Hi guys i just got original zeetv card with decoder. Since I want to run it on Hd Lcdtv, i had inserted the card into dreambox using cc cam and manhattan Hd passion( same as octagon Hd) . The card is detected as conax but no image is coming in both attempts in both receiver. Please help me

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by max_dvb View Post
    Hi guys i just got original zeetv card with decoder. Since I want to run it on Hd Lcdtv, i had inserted the card into dreambox using cc cam and manhattan Hd passion( same as octagon Hd) . The card is detected as conax but no image is coming in both attempts in both receiver. Please help me
    you are running this card on Orginal Receiver already
    so the card its paired with this Receiver and cant work on other

    so the card its new also unpaired you can use it with newcs on Dreambox
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    you are running this card on Orginal Receiver already
    so the card its paired with this Receiver and cant work on other

    so the card its new also unpaired you can use it with newcs on Dreambox
    Thank you for your reply.
    So it will work on newcs. But how about with manhattan HD?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by max_dvb View Post
    Thank you for your reply.
    So it will work on newcs. But how about with manhattan HD?
    unpaired Card can run in any Conax Receiver
    but you put the card 1 time in Orginal receiver and get Picture so the card paired and cant works more on other
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    unpaired Card can run in any Conax Receiver
    but you put the card 1 time in Orginal receiver and get Picture so the card paired and cant works more on other
    You mean i should not put the card in original receiver.
    So that it will be able to use with other conax enabled receiver. Because i am very keen to use it on manhattan Hd since it is easy to configure for home sharing via zigbee

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Thailand
    Posts
    436
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by max_dvb View Post
    You mean i should not put the card in original receiver.
    yes that is correct

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Any idea to unpair the card?
    May be via phoenix interface.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by max_dvb View Post
    Any idea to unpair the card?
    May be via phoenix interface.
    not possible you need new card
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    not possible you need new card
    actually i bought 9 months used receiver.
    only 3 months left for renewal.
    when i received the decoder, all channels were not showing.
    but then i contacted that guy, and he told me to keep on z3e news for 20 minutes. he said bcause he kept the decoder off for more than one week.
    i followed his instructions and exactly after 17 minutes it opens all z3e channels.
    do you think thepairing will be unpaired if not used for that period?
    i know it sounds funny.

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by max_dvb View Post
    actually i bought 9 months used receiver.
    only 3 months left for renewal.
    when i received the decoder, all channels were not showing.
    but then i contacted that guy, and he told me to keep on z3e news for 20 minutes. he said bcause he kept the decoder off for more than one week.
    i followed his instructions and exactly after 17 minutes it opens all z3e channels.
    do you think thepairing will be unpaired if not used for that period?
    i know it sounds funny.
    sure Decoder off for few days card need new update
    but this have nothing to do with paired
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    sure Decoder off for few days card need new update
    but this have nothing to do with paired
    i think may be i have one more chance since zeetv bouquet are going to be mpeg4 SD by 2010. I think on that time they will unpair the card. when they ship new decoder so that the card will be paired with newly shipped mpeg4 decoder.

    because that's the reason my friend sold this 9 months used decoder to me.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default Pairing

    @ max_dvb

    Pairing is like Virginity. Once lost, is there any way to get back

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pblurp View Post
    @ max_dvb

    Pairing is like Virginity. Once lost, is there any way to get back
    good one...
    cannon_29

    DM 500

    World in box II

    STK B6825ECnc

    DvbXtreme GP 2.3

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Indonesia
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Smile


    is it possible with smartwi for paired cards

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top