Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default CAM Aston ver. 1.5 - se mai poate face ceva cu el

    Buna ziua am primit de la cineva un CAM Aston si doua cartele cu cate 2IC-uri pe fiecare din care unu este un Pic16........... ce se poate face cu ele, se mai pot folosi? Am inteles ca CAM-ul se poate upgrada in CAM Conax sau asa ceva dar acolo unde era softu de upgrade nu functiona link-ul, are cumva cineva un link de unde pot lua softul? Are rost sa-i fac upgrade daca gasesc soft? Ce pot face cu acest CAM?

    Multumesc anticipat.
    Numai bine.

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a modifica camul Aston 105 in : ****** Eurocam,Viaccess RED,Alphacrypt,Cryptoworks 1.15,Conax 4.00,Codicrypt etc...trebuie desfacut modulul se rescris flash-ul din cam.Acesta operatiune nu o pot face decat cei ce au echipamente si experienta in domeniu.
    Pe acest board exista doi useri care fac astfel de modificari.

    Banuiesc ca smartcardurile tale sunt cu PIC 16F84 si eprom 24C16.Cauta la Mach1 Files fisiere pentru goldcard si acelea vor merge si pe cardul tau.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merg file wltdout pe titanium cu cam seca perfect
    350 kg de scule!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si poate cineva sa-mi recomande pe cineva unde sa ma duc sa-l rescriu cam-ul si cam cat ar costa, ar merge facut sa citeasca cartela de MaxTV?
    sau FocusSat sau DigiTv? As fi tare recunscator daca ma puteti ajuta.

    Multumesc anticipat.
    Numai bine.

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca la @tutu!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiti pe nimeni din Timisoara? sa poata sa ma rezolve si pe mine?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate face ceva cu Jocker 11000
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 25th March 2006, 11:54
  2. Se poate face ceva cu o conserva de Digi ż
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 16th February 2006, 09:04
  3. aston cam v1.5 pe bune, se poate face ceva cu el?
    By abs3nt666 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2005, 00:11
  4. Replies: 23
    Last Post: 12th July 2005, 23:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top