Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default D-box 2 Antena 1 Sirius 12701 H

    Hi
    Nu reusesc deloc. Am incercat cu Enigma si cu Neutrino.
    Am Antena de 90 cm si lnb 03 Invacom in sudul Germaniei.
    La voi merge pe D-box 2 ?

  2. #2
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge fara probleme, incearca si baga settings de la pet123
    antena1 este partial codat, iar in pachetul max este complet codat.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hary ,

    aceasi configuratie ca si tine o am si eu , locatia cam tot prin apropiere

    Dupa mai multe incercari de nereusita am schimbat lnb acesta mult laudat cu un smart titanium , citeste si topicul acesta.......... http://www.********.com/f2/viewtopic....smart+titanium ............ si s-au rezolvat problemele.

    Cind este mai noros scade signalul pe acest transponder dar asta este cred eu normal .

    Bafta

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: D-box 2 Antena 1 Sirius 12701 H

    Poti incerca Ant 3 -FTA aceasi frcventa cu Ant1 -FTA-partial codat.Daca
    antena e bine pozitionata pe satelit merge fara probleme. BAFTA




  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc la toti dar tot nu merge
    @Basil
    Am incercat settingurile
    @mimsi
    cred ca ai dreptate cu lnb-ul dar pentru doua programe nu-l schimb inca.

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @harry-193
    Si eu am avut probleme pe enigma. Eu am schimbat simbol rate 6666 cu 6667 si a mers. Incearca sa schimbi putin datele la frecventa si simbol rate cu citeva unitati in sus si jos poate ai noroc.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Treci pe 16 est ca si asa acolo s-au mutat.
    11061 V 6666 7/8
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HOTBIRD-SIRIUS-INTELSAT1002- AMOS cu antena fixa!!
    By miste_R in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 29th October 2006, 03:45
  2. Dimensiune antena pentru SIRIUS
    By chris2pple in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 1st August 2006, 09:17
  3. Antena 60cm versus antena 80cm
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 14th April 2006, 08:26
  4. Antena 1 + 3 pe Sirius
    By craioveanu in forum RDI - Satelit
    Replies: 19
    Last Post: 26th September 2005, 22:01
  5. SIRIUS 4 inclocuieste Sirius 2+3 !
    By LAURI in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 27th January 2005, 10:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top