Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default posesorilor de Strong 6125...

    astept un raspuns de la posesorii de Strong 6125
    Cum acest reciver se impaca(lucreaza) cu motorul H-H Strong 2100?
    Deseori e nevoie de ajustat pozitiile satelitilor ori mai rareori ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge perfect. numai ca daca ai patch s-ar putea sa ai probleme cu numarul de sateliti memorati. nu tine minte mai mult de 6 sau 7.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai softul original si este unul din primele ai nevoie de un update...primele softuri de la seria 6xxx toate au avut probleme cu monturile HH (nu puteai memora mai mult de 3-5 sateliti)..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus ultimul patch de la Frocus(biss) si merge perfect.
    Am memorat (90E,75E,62E,60E,53E,16E,13E,5E,4W) - 9sateliti si merge perfect. Oricum saptamana aceasta o sa fie in probe. Sper sa mearga perfect, ca sa nu am probleme cu clientii
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si inca una despre Cartoon Network (ro)
    la Samsung-ul 9500 emu mergea stiu ca Cartoon Network si in romana,
    dar la Strong 6125 Eng,Hun,Pol si nu se aude romaneste. De ce?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clon
    si inca una despre Cartoon Network (ro)13E.
    la Samsung-ul 9500 emu mergea stiu ca Cartoon Network si in romana,
    dar la Strong 6125 Eng,Hun,Pol si nu se aude romaneste. De ce?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clon
    si inca una despre Cartoon Network (ro)
    la Samsung-ul 9500 emu mergea stiu ca Cartoon Network si in romana,
    dar la Strong 6125 Eng,Hun,Pol si nu se aude romaneste. De ce?

    Introduci manual Audio-PIDul 6613 pt romana...si selectezi stanga-dreapta (nu stiu exact care) la audio
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    HD
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa e Parca pid de sunet in ro este ascuns dar il bagi manual cum spune yang si nu da pe alte limbi ca iar dispare, iar la HH Strongul cam face probleme la memorare dar daca ai avea un Digibox-Interfata diseqc cu telecomanda ce se foloseste pt receptoarele ce nu au diseqc 1.2 sau au curentul de iesire LNB prea mic poti lucra cu acesta exact ca un pozitioner SRT V50 diseqc 1.2 telecomanda fiind aceeasi, si poti memora in HH toti satelitii asa cum vrei tu pe orice pozitie vrei, un numar de 60 sateliti, acest aparat il poti lua doar inprumut de la cineva si apoi cu editorul de canale pt 6xxx poti seta de pe calculator pozitile satelitiilor asa cum le-ai memorat cu digiboxul apoi iti va merge fara probleme! Oalta alternativa este un alt receptor care are in meniu si pozitia pe care memoreaza satelitul tot asa de imprumut

    Eu avand SS2, Strong 6155 cu 28 sateliti memorati pe pozitioner Strong SRT V50 cu telecomanda, antena parabolica Al de 1.5m si actuator de 18.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mike77
    ... dar daca ai avea un Digibox-Interfata diseqc cu telecomanda ce se foloseste pt receptoarele ce nu au diseqc 1.2 sau au curentul de iesire LNB prea mic poti lucra cu acesta exact ca un pozitioner SRT V50 diseqc 1.2 telecomanda fiind aceeasi, si poti memora in HH toti satelitii asa cum vrei tu pe orice pozitie vrei, un numar de 60 sateliti, acest aparat il poti lua doar inprumut de la cineva si apoi cu editorul de canale pt 6xxx poti seta de pe calculator pozitile satelitiilor asa cum le-ai memorat cu digiboxul apoi iti va merge fara probleme! Oalta alternativa este un alt receptor care are in meniu si pozitia pe care memoreaza satelitul tot asa de imprumut
    Daca receptorul are diseqc 1.2 nu are rost sa mai pui Digibox pt ca e o mare tampenie..70 de RONi dai..atata face! Daca softul Strongului e instabil il schimbi cu unul mai nou si mai stabil...Digiboxul in afara de faptul ca mananca 3-5 % din semnal iti si scoate peri albi pana memorezi satelitii (duce antena la extreme fara sa o poti opri)...eu l-am avut o perioda pus cu receptorul de la Digi si dadea Nota 10 de ma saturasem(nu ca nu dadea si fara Digibox dar ceva mai rar)....l-am avut pus si cu SS2 pana m-am lamurit cum e "treaba" cu driverul diseqc 1.2 modificat de MiBI...acum zace plin de praf...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo de patch-ul pentru seria 6XXX...
    Am memorat in total 1999 canale TV si 999 posturi radio (cifre reale) si... ASTA E MEMORIA!

    A trebuit sa sterg din telemarke-turi si alte tampenii, pentru a face loc la inca cateva canale
    Acum nu stiu daca depinde de la patch la patch (cat de ''incarcat'' e) dar cert este ca se pot memora mai putine canale decat la softul original (4000 canale)

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    il chinui de trei zile pe orbita de pe un satelit pe altul si pana ce nici o problema(fapt imbucurator).
    Se impaca, adica prieteneste, perfect cu H-H SRT-2100.
    Stie cineva de ce nu pot scana ProTv Int (Sirius) cu Strong 6125?
    Poate din cauza S/R 7/8 ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Motive ...

    1. pentru ca antena nu este perfect setata
    2. pentru ca antena are un diametru prea mic
    3. pentru ca la limita benzii LNB-ul da chiks-uri !
    4. semnalul transponderului PROTV este destul de slab si fluctuant

    cred ca ajunge !

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clon
    Stie cineva de ce nu pot scana ProTv Int (Sirius) cu Strong 6125?
    Poate din cauza S/R 7/8 ?
    in loc de 12449 H 12130 incearca sa introduci 12450 sau 12451 si o sa vezi ca-ti intra! aceeasi problema am intampinat la un 6155 patchuit..pe 12449 trebuia sa astept vreo 7-10 secunde sa intre semnal...pe 12450 l-a luat instantaneu...bafta!
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi People,
    after changing of the new tv cabo key (01) the latest strong 6xxx update (with biss support too) has a bug: the nagra autoupdate replaces allways a fake key (FF FF FF ...). Is it a problem with the rsa keys? Please help. Thanks

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    p/u mihaip:
    1)antena e ajustata perfect(cunosc meseria)
    2)1,1m MABO
    3)...... o sa incerc
    4)de acord, dar cu aceiasi antena cu Samsung 9500 - fara probleme
    si cu Strong 6125 EMU...
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. strong 6125 ??
    By cell1 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 26th January 2006, 14:42
  2. patch la Strong SRT 6125
    By nelugo in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 5th March 2005, 20:09
  3. Strong 6125, cum?
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2005, 20:15
  4. STRONG 6125 BLOCAT
    By duhuletz in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 5th January 1970, 00:12
  5. strong 6125 ??
    By cell1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 17:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top