Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default tv cabo working???


    Guys i just lost tv cabo on my humax...can anyone confirm if its really goneIt was working 1 hr ago.Canal18,cinematik still working though! What's going on guys

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default

    With actuel key.bin it works but there is a a problem with autoupdate it finds wrong 00 key on sporttv...

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    any new funcard file for cabo?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    411
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you can always get your old tit cards out load it with W LT D O file with latest 00 cabo key and stick it in your dragon cam works for me
    ABA

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default

    For dragon we cant off auto update manuelly so every time after key entering key goes down but xcam and mr nagra au off and key entering works fine.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    United Kingdom
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default dragon keep rejecting cabo keys

    hi guys, good day

    I have the same key problem with dragon as others. When i input the cabo keys it opens cabo channel for 10 second and the keys shift back to ff ff ff ff 6e 83 56 21 againafter 10 seconds. I have tried dragon cam in both humax 5400 and technomate 1500c+. Any solution to this problem much appreciated.

    Regards
    jeet

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default similar problem


    similar problem with ksf570 what is solution?and how stop autoupdate?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PAK SAT WORKING IN UAE AND KSA
    By bashirAHMED in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 1st November 2006, 13:14
  2. DSR 5.4 not working...
    By sbabu in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 7th August 2006, 19:28
  3. MY TPS IS NOT WORKING
    By libra811911 in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 30th July 2006, 11:17
  4. d+ working
    By kamal.86 in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 2nd June 2006, 11:50
  5. working tv cabo key 4901
    By NEMILIO in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 4th May 2006, 03:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top