Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Card TVR

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default Card TVR

    Buna ziua!
    Am un card TVR, problema este ca nu e activa, in CCCam imi apare asa:
    valid from 2-2-2009 untill 3-3-2009
    valid from 19-1-2009 untill 27-2-2009
    Are cineva idee unde sa sun pt reactivare?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Buna ziua!
    Am un card TVR, problema este ca nu e activa, in CCCam imi apare asa:
    valid from 2-2-2009 untill 3-3-2009
    valid from 19-1-2009 untill 27-2-2009
    Are cineva idee unde sa sun pt reactivare?
    Nu merge cu CCcam, pune-l in Gbox.




  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,601
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Buna ziua!
    Am un card TVR, problema este ca nu e activa, in CCCam imi apare asa:
    valid from 2-2-2009 untill 3-3-2009
    valid from 19-1-2009 untill 27-2-2009
    Are cineva idee unde sa sun pt reactivare?
    mgcamd + newcs merge perfect pt update.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    mgcamd + newcs merge perfect pt update.

    Si cu gbox 2.1b face update imediat.......

  5. #5
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu mgcamd v1.31 + newcs1.65, s-a updatat la mine.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Un_Q_ View Post
    Cu mgcamd v1.31 + newcs1.65, s-a updatat la mine.
    Pe Eutelsat W2 pe canalul? TVR1?

  7. #7
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Pe Eutelsat W2 pe canalul? TVR1?
    Sincer, nu imi amintesc.
    Incearca tvr1 sau, tvr2, pe unul din acestea a primit update.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  8. #8
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Undeva in Bucuresti
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default card TVR

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    Buna ziua!
    Am un card TVR, problema este ca nu e activa, in CCCam imi apare asa:
    valid from 2-2-2009 untill 3-3-2009
    valid from 19-1-2009 untill 27-2-2009
    Are cineva idee unde sa sun pt reactivare?
    daca nu porneste trimite-mi seria cartelei
    Niciodata nu te certa cu un idiot
    Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!

  9. #9
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nic_v View Post
    daca nu porneste trimite-mi seria cartelei

    Mai bine ii trimiti o cartela,la ultima sau penultima intalnire ai fost foarte generos cu uni membri RDI.....
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    How to update Viaccess card using Newcs+Mgcamd >

    http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=ro

    La mine a mers instantaneu updaterea folosing metoda de mai sus!
    OBS: Linia N nu funtioneaza in CCCam (deocamdata)!
    Ca sa vezi TVR tre sa schimbi emulatorul din CCCam in Newcs+Mgcamd.

  11. #11
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,605
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu intodeauna cartela se reactiveaza mai ales daca au trecut cateva luni de la expirarea subscriptiei.
    Am patit si eu la fel. Asa ca am bagat cardul intr-un receptor viaccess ,am sunat la TVR (am prins cam greu linia telefonica libera) si am cerut la tehnic. Intre timp l-am contactat si pe @nic_v iar in cateva ore aveam din nou imagine.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totusi nu inteleg de ce trebuie complicata treaba, atata timp cat catela TVR deschide instantaneu cu orice versiune de Gbox, fara nici un fel de configurari suplimentare..........
    Sa mai avem rabdare, poate din decembrie o sa functioneze si cu CCcam.





  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva de ce nu mai potdeschide TVR-urile cu cardul meu Akta pe Dream 800. De fapt cred ca ar functiona insa la iconitele cu normele de codare nu imi apare ca ar fi codate (TVR 1, 2 si HD). Nu apare nicioiconita cu galben dintre B I S V N CW ND CO. Am scanat noua frecventa si tot acelasi rezultat.
    De asemenea mai am oproblema cu canalele UNIVERSAL si SCI FI de pe Hotbird. Unii useri de pe forum se plangeau ca nu le mai deschide cartela de Akta aceste canale. Si eu am confirmat asta doar ca la mine aceste canale nu mai apar a fi codate in VIA in timp ce alti unseri au infirmat acest lucru.

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=5097&page=96


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top