Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default sky italia a inceput sa mearga pe cccam

    incepand de azi am reusit sa deschid din nou sky it in share
    cu cccam 213

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valygbox View Post
    incepand de azi am reusit sa deschid din nou sky it in share
    cu cccam 213
    da mai multe detalii,doar cu CCcam 213 sau si alte configurari?

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune un printscreen sa vedem si noi minunea.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine cu CCcam2.1.3 se "inverzeste" ca si cum ar fii decodat , dar nu tu imagine/sunet
    Am incercat si cu oscam 0.99.4.svn deschide , dar foarte putin cu freeze si daca schimb pe alt canal sky it "la revedere"
    Probabil fiind pt. ambele vers. de enigma ( e1 + e2 ) , trebuiesc setari diferite
    Eu am descarcat de pe serverul gemini oscam-ul , dar probabil nu l-am config. corect , pe net am gasit altfel de descriere pt. vers. cu doar 3 fisiere fata de 6-7 de pe geminii

  5. #5
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up salve

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Pune un printscreen sa vedem si noi minunea.
    Confirm!
    Merg toate canalele HD si SD SKY IT OPEN on CCcam2.1.3


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doar cu cccam dar cei de la care iei linie de cccam trebuie sa treaca cardul prin oscam
    intrati pe eurocardshering sa vede-ti minunea deja au aparut baieti cu locale la schimb
    eu de 5 ore vad fara probleme sd si hd de la it
    aveti grija ca trebuiesc blocate cardurile fake ca le blocheaza pe cele bune
    eu am verificat toate liniile si am blocat cardurile de it care nu eraui bune

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    307
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si pe 2.1.2 sau doar pe 2.1.3?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cica trebuie o linie n in cccam.cfg pusa ca sa mearga[www.sat-universe.com]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  9. #9
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda.A pornit si la mine..desi cam face freeze..Nu trebuie sa pui linie N in cccam.cfg.Probabil lucrul asta trebuie sa-l faca cei care pun cardul de sky la share.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  10. #10
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Talking salve

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    cica trebuie o linie n in cccam.cfg pusa ca sa mearga[www.sat-universe.com]
    Merg toate 100% nu conteaza ce cccam folositi, eu am testat acum si pe 2.0.11 si deschide , din ce vad, desi am mai multe carduri ramase de sky it in share, doar unul din ele functioneaza. Probabil ca nu au facut toti inca aceasta configurare.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici la mine nu merge.Inca.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge ,am incercat pe 2.0.9 si pe 2.1.3 ,deci ar trebui sa mearga pe toate ,se pare ca cei cu local au pus oscam+ccam si citeste cardul
    cum a spus @polly mai sus - inca mai intra citeodata un card sau altul care nu este configurat si atunci nu deschide dar am rezolvat in alt mod: am pus sa ignor cardurile de la sky de la peer care imi dadeau carduri care nu deschid si am lasat doar la cei doi peer care imi dau in hop 2

  13. #13
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default oscam

    O mana de ajutor imi ofera careva...?Nu pot face lumina cu oscamul...

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dark7 View Post
    O mana de ajutor imi ofera careva...?Nu pot face lumina cu oscamul...
    OSCAM este doar pt cine are card local SKY ITALIA.
    restul nu trebuie decat sa asteptati sa schimbe cei cu card din newcs in oscam.

    Last edited by mark21; 20th November 2009 at 23:54.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  15. #15
    Special Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Romania
    Posts
    301
    Posts Thanks / Likes

    Default oscam

    Multumesc @mark21...Pot sa merg la culcare! Nu are rost sa mai pierd timpul...o seara buna!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top