Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default problema card focus in DB500

    Am probleme cu un card focus in dreambox 500.Pe dream am instalata imaginea EDG Nemesis 4.4 cu cccam 2.1.3.A-mi face frezing cu cardul dupa 2-3 minute.Dupa 5 minute nu-mi mai citeste cardul in cccam info a-mi arata card necunoscut si se cam incalzeste .Am pus frecventa la card 3.75 si tot degeaba .Imaginea am pus-o curata pe serial.Si cu imginea veche facea la fel.Cardul l-am probat in Echosmart si merge perfect si nu se incalzeste deloc .Vre-o idee?



  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cand aveam cardul in dreambox ( cccam 2.0.11 ) nu aveam linia cu setarea freq. in cccam.cfg si mergea perfect.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adevarat !

    si eu cu 2.0.11 fara probleme de ceva vreme .

    nu cred ca img e de vina incearca sa schimbi cccam eventual pune fregventa 5600000 (asa e la mine ) !

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil e setat ceva aiurea in cccam, cardul trebuie sa mearga fara probleme. Pe al meu il tin la 8 MHz de mai bine de 6 luni si merge beton. Atentie, asta e valabil pentru cardurile alb-rosu, cele albe complet se troznesc imediat, nu merg nici macar la 6 MHz.

    @Gymi: pune aici configul pe care il ai la cccam (fara linii si parole, normal ), poate ne pica fisa la ceva aiurea pe acolo.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine in Smargo merge brici

    setat la 3,69- pe fix

    si parerea mea este ca- ceva Nu este bine setat in cfg.

    in mod normal ar trebui sa fie citit fara doar si poate - parerea mea

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine mere brici cu imaginea Gemini 4.60 si CCcam 2.1.3
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai cumva vreo linie cu setarea frecventei,sterge-o Si la mine merge f.bine fara aceasta linie ( card alb-rosu Focussat ) . Pe alte forumuri am citit ca CCcam-ul direct pe receiver nu are nevoie de setarea frecventei Cum a spus si @SatWien posteaza CCcam.cfg aici sa-l vedem cum arata .

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default easy

    SERVER LISTEN PORT : 12000
    WEBINFO LISTEN PORT : 12001
    WEBINFO USERNAME root
    WEBINFO PASSWORD xxxxxxxx
    AU = yes
    DISABLE EMM : no
    B: /dev/sci0 00
    TRY ALL CHIDS : /dev/sci0
    CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
    STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
    PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
    CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo



    atat in cccam config si c liniile

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca e conserva defecta.Am instalat si gbox-ul si face la fel.Am probat si cu un card max si face la fel( incalzeste cardul si blocheaza citirea lui dupa 1-2 minute).Ciudat e ca in share merge bine.Trebuie sa caut un phoenix sa probez daca merge.Maine il desfac sa vad ce poate fi.Cardul meu e alb.
    In alta ordine de idei: Echosmart 792 S merge si ca server de cccam sau numai client?Daca da as pune cardul in el si am rezolvat problema.



  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa 5-6 flash erase si imagine pusa pe serial a inceput sa mearga



  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa un restart nu mai vrea sa citeasca cardul deloc.Cardul respectiv functioneaza perfect in echosmart .Mai am putin si-l arunc pe geam.
    Timp de 2 zile a mers perfect.Nu mai inteleg nimic.



  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am rezolval pina la urma.
    Problema era cititorul de card.Am pus un adaos la grosimea cardului si merge.
    Asta e poza "adaosului"




  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi,baseeee ti-a rezolvat problema
    350 kg de scule!

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    vezi,baseeee ti-a rezolvat problema
    Macar la atata e bun si el. )))))))))))))))
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top