Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme tuner dm800

    salutare,
    am un dm 800 original de 2 luni, iar in ultimele zile imi face o problema... imi apare eroarea "tuner failed" si anttena pe motor dm 2800 o ia razna... se intoarce de capul ei... care sa fie problema? am incercat si pe a 2-a antena tot cu montura h-h si la fel... acelasi mesaj si o ia razna... sa fie de la tuner?
    precizez ca am instalat newnigma 2.8 pe dm 800. astept un sfat, va rog...
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nimeni, nimic
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inainte sa dai vina pe tuner, schimba setarile.




  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu de unde sa incep...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine ma poate ajuta cu setarile pe care le au la "position" la un dm 800?
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    am un dm 800 original de 2 luni, iar in ultimele zile imi face o problema... imi apare eroarea "tuner failed" merci
    Da eroarea ca are un tuner de KKT si se incinge. Nu vorbesc din auzite ca am si eu. Rog dealeri de originale care il lauda sa se abtina.
    Singura solutie, ii pui ventilator. Pe el sau sub el (un cooler de laptop) si o sa mearga fara probleme apoi.

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    si anttena pe motor dm 2800 o ia razna... se intoarce de capul ei...
    precizez ca am instalat newnigma 2.8 pe dm 800. astept un sfat, va rog...
    Aceasi problema o am si eu. Probabul ultimile versiuni de Newnigma au un bug pentru anumite motoare. Nu am testat altele ca nu am nervi. Ciudat ca odata reglat la mine se schimba OK satelitii. Am reglat satelitii rotind HH-ul direct de la buton-ul lui, am dat save pe dream si "doamne-ajuta" a mers asa.
    Last edited by cde34; 22nd November 2009 at 22:36.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default teste...

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    nu stiu de unde sa incep...
    Pune Gemini sau Nabilo si nu o sa mai ai probleme.Eu am si hdd intern si nu am nevoie de ventilator iar tunerul funtioneaza foarte bine.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus gemini si e la fel... e de kkt el...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici al meu nu mergea fara ventilator. Acuma sincer nu am mai testat fara..da banuiesc ca nu-i strica racirea suplimentara.
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default cooler

    bun, rog: a gasit cineva o metoda sa puna un cooler in DM800hd fara sa lipeasca nimic ? pe interior... pe exterior se poate f usor cu un cooler usb dar nu mai am loc in usb-uri (1 il tin pentru wireless , al doilea pt stick swap)

    da as vrea o solutie functionala, adica sa dam nume, de unde, cum a reusit
    ma intreb, de la alimentarea de hdd nu merge?

    merci mult ... la mine e clar ca se incinge prea rau si incepe sa dea rateuri tunerul (faca ca un bec de craciun tv-eul - se blinkene imaginea: dispare, apare... si tot asa...) i-am pus un cooler pe usb si il mentinea rece...

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu i-am pus in urma cu 6 luni un cooler de laptop alimentat separat la 3,3v pt a nu face zgomot si de atunci merge perfect fara nici o problema;
    de asemenea tot atunci am modificat tunerul cu o valoare de condensator totalizand 2680 uF in loc de obisnuita val. de 1000uF ( 2 x 1000 + 1 x 680) si de asemenea mai trebe 2 cond. de 100pF intr-un anume loc pt. a reduce la minimul zgomotul de modulatie in banda QPSK DVB-S2




    Living an analog lifestyle in a digital world

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default cooler

    Sal.Eu am scos capacul de la DM800.Are in interior inca un port usb , pe care l-am pus un cooler laptop.Deci e alimentat de acolo.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcelll View Post
    eu i-am pus in urma cu 6 luni un cooler de laptop alimentat separat la 3,3v pt a nu face zgomot si de atunci merge perfect fara nici o problema;
    de asemenea tot atunci am modificat tunerul cu o valoare de condensator totalizand 2680 uF in loc de obisnuita val. de 1000uF ( 2 x 1000 + 1 x 680) si de asemenea mai trebe 2 cond. de 100pF intr-un anume loc pt. a reduce la minimul zgomotul de modulatie in banda QPSK DVB-S2



    La ce te-a ajutat marirea capacitatii la 2600?

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu-mi explic de ce conteaza asa mult capacitatea cat mai mare in cazul acestor tunere, cu cat e mai mare devin mai sensibile
    la 2700 uF am castigat vreo 8-9% la calitate (nu stiu cat reprezinta la decibeli) si posturile HD problematice de pe skyuk ce erau chiar la limita (pe acest tuner fiindca cu altul merg perfect cu aceeasi antena) au devenit ft. stabile fara fluctuatii;
    mai trebe sa schimb si tranzistorul Q3 cu unul de alta marca, care cica va aduce inca vreo 4 % imbunatatire si atunci chiar ca este tunerul perfect !

    Living an analog lifestyle in a digital world

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default racire dm

    eu am pus un coller legat la doi pini scart(nu folosesc scartul pt tv)functioneaza perfect de vreo 2 luni si ce e ok cind pun dreamul in standby se opreste

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top