Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Vineri 13 : dm500 mort....

    Deci vineri 13 au inceput problemele , soseste un tevii660 cu care ma joc un pic , nu mergea cccam , incerc sa pun plugin cccam in dm500 si nu reusesc pt ca nu mai avea memorie destula , incerc sa eliberez din spatiu si tot nu vrea .
    Ma gandesc ca mai bine schimb imaginea : pun o imagine gemini probabil ultima versiune nu reusesc cu plugin ,mai schim o imagine la fel ...iar la a treia img dupa flash-uire cu flashwizard imaginea incarcata ramane blocata .(Imaginile erau puse prin retea nu cu null modem)
    Moment in care zic sa il scot din priza si sa il bag inapoi...de atunci se restarta la cateva sec imediat dupa ce aparea logo de la nabilo parca.
    Incerc cu dreamup o rescriere si nimic , sute de incecari ..nimic.
    Procur un jtag (merci @gogi) incerc sa conectez si iar nimic .
    Imi confectionez un jtag clasic cu 6 rezistente si reusesc dupa multe incercari sa pun bootloaderul (vezi foto).
    Incerc cu toate varintele de flashup sa pun o imagine si nimic nu se poate se conecteaza cu dm dar numai atat.(null modem)
    Jkeys prin jtag nu se conecteaza deloc.
    Am incercat si dm500 repairs boot (dream flash for win)am modificat blimg , dupa multe incercari l-am prins dar flash memory ID`s do not match.
    Din urmatoarele doua poze se poate intelege daca mai are posibilitatea de a fi adus la "viatza " ? Multumesc anticipat pt raspunsuri ...toate cele bune Un mic ps : nu este clona !








  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca nu e Bao Lao (Dream de Padure) ?

  3. #3
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    @kb - La ce sa ai fac poza sa vedem daca este sau nu baloo badooo ?
    Macar zi ceva bun pt resurscitare ca la al 1000 post sa zic un ura si toate cele bune ! ....ai vazut repede ps-ul ala , pt tine era .

    @isr2002 daca pun cablul null modem imi apare ca am conectat dm500 si atat asta la dreamup unele varianta iar la altele chiar nimic



  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-ar putea sa fie pur si simplu cablul defect?
    SHALOM

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inainte sa ii faci un flash cu jtagul mai poti incerca sa scrii imaginea din nou cu DreamUP_1.3.3.4 dar inainte de rescriere da un erase de 3-4 ori . Cu jtagul e putin mai ciudat dar tre sa functioneze in momentul cand ii dai conect tre sa il bagi in priza ( e o chestiune de rapiditate ) din mai multe incercari imposibil sa nu il prinzi.Atentie la BLIMG tre sa identifici corect tipul de tuner .Daca deschizi fisierul blimg cu un winhex la adresa 1FFC0 vei gasi tipul de tuner folosit.P.S. in cazul tau nu cred ca era necesara o resucitare cu jtag.Ai mai jos o imagine cu un blimg deschis cu winhex sa iti dai seama despre locatia tunerului.Succes !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Ah si inca ceva ca idee nu pune o imagine cu Flashwizard incearca cu DreamUP_1.3.3.4 si sunt mai mult ca sigur ca iti va functiona

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Deci vineri 13 au inceput problemele , soseste un tevii660 cu care ma joc un pic , nu mergea cccam , incerc sa pun plugin cccam in dm500 si nu reusesc pt ca nu mai avea memorie destula , incerc sa eliberez din spatiu si tot nu vrea .
    Ma gandesc ca mai bine schimb imaginea : pun o imagine gemini probabil ultima versiune nu reusesc cu plugin ,mai schim o imagine la fel ...iar la a treia img dupa flash-uire cu flashwizard imaginea incarcata ramane blocata .(Imaginile erau puse prin retea nu cu null modem)
    Moment in care zic sa il scot din priza si sa il bag inapoi...de atunci se restarta la cateva sec imediat dupa ce aparea logo de la nabilo parca.
    Incerc cu dreamup o rescriere si nimic , sute de incecari ..nimic.
    Procur un jtag (merci @gogi) incerc sa conectez si iar nimic .
    Imi confectionez un jtag clasic cu 6 rezistente si reusesc dupa multe incercari sa pun bootloaderul (vezi foto).
    Incerc cu toate varintele de flashup sa pun o imagine si nimic nu se poate se conecteaza cu dm dar numai atat.(null modem)
    Jkeys prin jtag nu se conecteaza deloc.
    Am incercat si dm500 repairs boot (dream flash for win)am modificat blimg , dupa multe incercari l-am prins dar flash memory ID`s do not match.
    Din urmatoarele doua poze se poate intelege daca mai are posibilitatea de a fi adus la "viatza " ? Multumesc anticipat pt raspunsuri ...toate cele bune Un mic ps : nu este clona !





    NU conteaza ca e bao lao sau lao bao sursele sunt la fel de proaste...
    Cumparati o sursa noua cu amperaj mai mare si nu vei mai avea nici o problema.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Subscriu si eu la ce spune ovidiumarius ,schimba sursa de alimentare si va merge sigur.Am patito si eu de mai multe ori(cu mai multe dreamuri)

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Observ in sceen-ul acela un mesaj: "Bienvenidos Amigos!" Parca la mine nu am vazut asa ceva; seamana cu mesajul ala pentru clone...
    SHALOM

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu unul ma< intreb - cine va pune sa puneti un image pe 500 cu Flashwizard

    nu vreti sa intelegeti ca pe 500 face numai probleme !- ptr. transferul de date este prea repede

    sper ca am avut inteles cit de cit -

    Acuma - tipul acesta ma gindesc ca nu te mai ajuta - dar poate ca i ajuta pe altii

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Observ in sceen-ul acela un mesaj: "Bienvenidos Amigos!" Parca la mine nu am vazut asa ceva; seamana cu mesajul ala pentru clone...
    Corect! o clona decedata......mai incearca cu jtag daca nu...cumpara alta clona,mesajul e clar. bienvenidos amigos/clona!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg de ce a trebuit sa folosesti jtagul. Ala se foloseste doar in cazul in care bootloaderul a fost sters. La tine nu a fost cazul. Probabil sursa e de vina. Eventual vreo componenta de pe placa de baza face figuri. Ce repede sar unii sa puna etichete; daca e clona arunc-o, dar daca e original atunci musai trebuie sa mearga...sigur nu ai facut tu ceva bine.

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E clona dar nu vrea sa recunoasca .


    Ce nu imi plac oamenii care isi pun pe Dacie sigla smulsa noaptea de pe un BMW ....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca am fi la gradinita. Doamnaaaaa....ala are clona.

  15. #15
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-aduc aminte de DACIA veche (o am si acum dar e scoasa din circulatie) si pe spate am lipit o sigla cu Volkswagen cred ca prin anul 1991 si la un moment dat nu avea unul cu un saviem loc de mine ...si-mi spune flegmatic.....muta baaa...Volkswagenul de aici ca nu am loc....
    Mda...macar ala era sofer...dar pe forumul asta ar trebui sa avem pretentii de oameni cu un grad peste inteligenta medie....si in proportie de 95% cam asa este.

    Oare daca programul respectiv era adaptat de rusi si scria acolo "Добро пожаловать друзья"? ce era clona sau original?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top