Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Totdeauna aici
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Bell 6131 receiver si USB


    Salut,
    Bell zice ca receiverul lor merge ca PVR numai cu anumite HDD-uri USB. A incercat cineva cu un stick?
    Ar merge?
    Mersi si toate cele bune,
    Aegyssus
    _________________

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Totdeauna aici
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Smile Raspuns (stil Radio Erevan)

    Da, merge... daca gasesti un stick USB cu capacitatea intre 50GB si 1TB...
    Aegyssus
    _________________

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si un external HDD cu sursa de alimentare proprie nu ar merge daca ia un stick de 1GB?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Totdeauna aici
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ar fi sa ma iau dupa mesajul de pe ecran, n-ar trebui mearga: zicea ca tb sa aiba o capacitate intre 50GB si 1TB...
    Dar daca tot e HDD, cel despre care vorbesti, atunci ar putea si el sa aiba macar 50GB...
    Eu as fi vrut sa testez cu un stick-uletzul meu de 8GB... dar hulpavul asta vrea prea mult.
    Aegyssus
    _________________

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    bb
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Aegyssus View Post
    Daca ar fi sa ma iau dupa mesajul de pe ecran, n-ar trebui mearga: zicea ca tb sa aiba o capacitate intre 50GB si 1TB...
    Dar daca tot e HDD, cel despre care vorbesti, atunci ar putea si el sa aiba macar 50GB...
    Eu as fi vrut sa testez cu un stick-uletzul meu de 8GB... dar hulpavul asta vrea prea mult.
    Ar trebui sa mearga. Trebuie doar formatat in FAT32.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Totdeauna aici
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Cred ca receiverul face o verificare si de capacitate. Stick-ul meu era formatat FAT32, tocmai ca sa simplific lucrurile... Dar, cum spuneam, mesajul de pe ecran spunea ca vrea macar 50GB.
    Aegyssus
    _________________

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top