Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default any solution for cccam for seca channels


    any solution for cccam for seca channels plz help me.
    i have dreambox and dish tv card cccam emu conax ruing and seca is not.
    how can i configure seca config.
    thank u.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy conax

    Quote Originally Posted by max-tv View Post
    any solution for cccam for seca channels plz help me.
    i have dreambox and dish tv card cccam emu conax ruing and seca is not.
    how can i configure seca config.
    thank u.
    Hello Sir,
    I am also trying to do same .but til now i can not run dish tv conax chanel in dm500. please say how can we run dish tv conax chanel in dm500.if you did not say any one than how can say anyone more about us.but i heard that sica chanel run with gbox.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default dishtv seca

    my friend sabir run conax and seca simalteniosly at dishtv card in dm 500s

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default Dish yv sica

    Please say!your friend for sharing of their knowladge brother.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by farhan ali View Post
    my friend sabir run conax and seca simalteniosly at dishtv card in dm 500s
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default


    You can watch seca channels by changing the CAID from 0100 to 0B00 i dont know how you can do it in dreambox i can do it on PC i am also watiching through the same process.

    Cheers.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top