Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default Receiver HD cu functie WIRELESS !!!

    Salut

    in afara de azbox (varinata mai scumpa) care stiu ca are wireless ce alt receiver se poate conecta la net wireless ?

    si bineinteles sa mearga si in sharing, evident

    multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune un Acces Point .. la oricare receptor cu linux si placa de retea... si l-ai facut wireless

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    qboxhd

    sau fonera modificata


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Salut

    in afara de azbox (varinata mai scumpa) care stiu ca are wireless ce alt receiver se poate conecta la net wireless ?

    si bineinteles sa mearga si in sharing, evident

    multumesc

    Romeo
    dm 8000 ...eu am shimbat wifi card care il avea cu altul de WIFI 125 Mbps

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce este un : "pune un Acces Point" ?

    multumesc
    bucuresti, 0.9 m.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    ce este un : "pune un Acces Point" ?

    multumesc

    O fi asta http://www.emag.ro/puncte_acces
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai eu am Linksys WAP54GL si intra-adevar este wireless, dar daca receiverul nu are wireless, singura solutie este sa fie conectat doar prin cablu

    eu intrebam care sunt receiverele care suporta wireless , tocmai in ideea de a-l conecta fara cablu la net !

    multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  8. #8
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    cred ca poti folosi un router wireless cu stick wireless sau iei doar stick wireless daca routerul deja il ai
    http://www.emag.ro/search?s_cat=0&s=stick+wireless

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Pai eu am Linksys WAP54GL si intra-adevar este wireless, dar daca receiverul nu are wireless, singura solutie este sa fie conectat doar prin cablu

    eu intrebam care sunt receiverele care suporta wireless , tocmai in ideea de a-l conecta fara cablu la net !

    multumesc

    Romeo
    DM 800 iti spune ceva?.............ia-l ca merge cu un stick usb wireless infipt in spate.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Pai eu am Linksys WAP54GL si intra-adevar este wireless, dar daca receiverul nu are wireless, singura solutie este sa fie conectat doar prin cablu

    eu intrebam care sunt receiverele care suporta wireless , tocmai in ideea de a-l conecta fara cablu la net !

    multumesc

    Romeo
    Eu mi-am cumparat un bridge wireless linksys WET610N de la emag si merge foarte bine.
    Nu inteleg care-i problema ta cu cablul? Nu poti pune nici macar 20cm de cablu la receiver?

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Machspeed

    in momentul de fata dm500 este conecatat prin cablu la router
    eu am intrebat ce receiver HD are facilitatea wireless de conectare la net, deoarece as vrea ca receiverul HD pe care vreau sa-l cumpar in curand sa aiba si aceasta facilitate, pe langa altele necesare sahringului.......ideea este ca vreau sa scap de cabluri in casa

    @mesteru22
    din ce inteleg de la tine, atunci orice receiver HD care are o mufa USB , ii poti cumpara un USB wireless si in felul asta rezolvi problema conectarii wireless , corect
    si asta nu doar la dm 800

    multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  12. #12
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    este corect



    Quote Originally Posted by romeo View Post
    @ Machspeed

    in momentul de fata dm500 este conecatat prin cablu la router
    eu am intrebat ce receiver HD are facilitatea wireless de conectare la net, deoarece as vrea ca receiverul HD pe care vreau sa-l cumpar in curand sa aiba si aceasta facilitate, pe langa altele necesare sahringului.......ideea este ca vreau sa scap de cabluri in casa

    @mesteru22
    din ce inteleg de la tine, atunci orice receiver HD care are o mufa USB , ii poti cumpara un USB wireless si in felul asta rezolvi problema conectarii wireless , corect
    si asta nu doar la dm 800

    multumesc

    Romeo

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top