Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Motor H-H

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Motor H-H

    Am un motor h-h si un receiver Echolite 791. Problema este ca numai raspunde la comenzi,parca a inebunit (se da peste cap,nu raspunde la miscari,USALS nu o ia decat cand vrea ,pe Diseq o ia in sens invers si nu se opreste decat la 2capete). Am incercat sa dau resetarea si revenirea la pozitia 0 dar nu am rezolvat nimic. Stiu ca se poate reseta si motorul,am incercat dar nu stiu daca am reusit. Ce pot face sa rezolv problema?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca un pozitionier Digibox

    eventual alt receptor satelit

  3. #3
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da-i o resetare la motor dupa care memoreaza-ti sateliti de la inceput...
    probabil l-ai zapacit daca i-ai dat prea multe comenzi,go to o si altele...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default motor

    Quote Originally Posted by NEO75 View Post
    da-i o resetare la motor dupa care memoreaza-ti sateliti de la inceput...
    probabil l-ai zapacit daca i-ai dat prea multe comenzi,go to o si altele...
    Daca te referi la o resetare din meniu cu telecomanda ,asta am facut,si nimic.. Am incercat sa vad cum fac si la motor,am apasat cu un varf subtire,dar nu stiu daca am resusit. La ce te refereai mai exact,si cum sa fac?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dannic View Post
    Daca te referi la o resetare din meniu cu telecomanda ,asta am facut,si nimic.. Am incercat sa vad cum fac si la motor,am apasat cu un varf subtire,dar nu stiu daca am resusit. La ce te refereai mai exact,si cum sa fac?
    Ce tip de motor ai?model...
    Not Me!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    somewhere in romania
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Talking cam la fel am patit

    la mine modelul nu pot sa il spun ca nu mai are eticheta pe el dar are doar 120 de grade pe el si ca sa schimbi pozitia de pe motor are acolo 2 sarme iesite afara din el,maine sterg tot din echosmart 791 si incerc sa pun la loc..........satelitii..................daca aveti voi o idee mai buna ascult si va anunt ce am reusit eu
    Plecat cu roaba la plimbare

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dannic View Post
    Daca te referi la o resetare din meniu cu telecomanda ,asta am facut,si nimic.. Am incercat sa vad cum fac si la motor,am apasat cu un varf subtire,dar nu stiu daca am resusit. La ce te refereai mai exact,si cum sa fac?
    Asta : SM 3D12 are "sarme" de la care poti comanda de la fata locului, motorul.
    RESETAREA
    1. Asiguraţi vă că receptorul este pornit. LED ul verde este aprins.
    2. Cu ajutorul butonului manual rotiţi antena n poziţia 0.
    3. Cu un obiect corespunzător apăsaţi RESET timp de min.2 secunde. LED ul va clipi galben. Procedeul se va termina după ce LED ul va schimba n verde. Deconectaţi pentru cteva secunde cablul care vine de la receptor, apoi legaţi o la loc.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    somewhere in romania
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by Dr.Maboose View Post
    Asta : SM 3D12 are "sarme" de la care poti comanda de la fata locului, motorul.
    RESETAREA
    1. Asiguraţi vă că receptorul este pornit. LED ul verde este aprins.
    2. Cu ajutorul butonului manual rotiţi antena n poziţia 0.
    3. Cu un obiect corespunzător apăsaţi RESET timp de min.2 secunde. LED ul va clipi galben. Procedeul se va termina după ce LED ul va schimba n verde. Deconectaţi pentru cteva secunde cablul care vine de la receptor, apoi legaţi o la loc.

    asta cu sarme nu are gaura de resetat.............deci cum sa il resetez?
    sau poate nu am vazut eu gaura............
    Plecat cu roaba la plimbare

  9. #9
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jgianisony25 View Post
    asta cu sarme nu are gaura de resetat.............deci cum sa il resetez?
    sau poate nu am vazut eu gaura............
    nu stiu exact daca functioneaza dar incearca sa ti apasat concomitent butoanele est vest daca are asa ceva motorul si se reseteaza


    cat despre receptor iti spun ca echosmartul face figuri de la soft

    nu mai tot pune softuri peste softuri

    incearca sa lasi softul care nu face figuri
    da factory default
    si la setare motor il poti folosi pe diseq bine mersi sa memorezi satelitii manual , daca setezi corect acolo emisfera nord sud de aici apare problema
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    somewhere in romania
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    horatyu are ca intotdeauna dreptate.............problema la mine e de la echosmart,acum cateva luni am pus pe el 3.59 si de atunci a inceput problema.......cu softu cel l aveam inainte pe el nu facea probleme la H-H
    urmeaza sa pun alt soft si gata............


    am incercat cu un strong 4355 evo si motorul merge bine doar la echo cand il activez o ia razna..........
    Plecat cu roaba la plimbare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top