Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Tevii 660

  1. #1
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Tevii 660

    @ovidiumarius cred ca am mare nevoie de ajutorul tau pt ca pot sa ai dau de cap la micutzul tevii ....doua nopti nedormite si un dm 500 la care am reusit sa il fac sa nu mai porneasca
    Daca poti sa dai un raspuns afirmativ am sa continui aici cu ceva intrebari poate asa vor invatza mai multi , se cam vand bine tevii-urile astea !
    Toate cele bune .

    p.s : daca nu aveai poza cu tevii in semnatura scapai de cateva intrebari ...asa ca trebuie sa dezbatem subiectul



  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    @ovidiumarius cred ca am mare nevoie de ajutorul tau pt ca pot sa ai dau de cap la micutzul tevii ....doua nopti nedormite si un dm 500 la care am reusit sa il fac sa nu mai porneasca
    Daca poti sa dai un raspuns afirmativ am sa continui aici cu ceva intrebari poate asa vor invatza mai multi , se cam vand bine tevii-urile astea !
    Toate cele bune .

    p.s : daca nu aveai poza cu tevii in semnatura scapai de cateva intrebari ...asa ca trebuie sa dezbatem subiectul
    Astept intrebarile si iti voi raspunde la toate nelamuririle.

  3. #3
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Incep cu configurarea pc-ului :
    Intel pentium Dual CPU E2180 2GHz 2GHz
    Memorie 2GB
    Video : NVIDIA GeForce 8500GT 512Mb.....
    ...si binenteles TeVii

    Din probe facute in ultimele 4 zile cu Progdvb , mytevii , dbvviewer , versiuni oficiale (demo) intampin greutati mari in alegerea unui singur software cu toate ca progdvb este unul cat de cat mai adevarat dar resursele consumate sunt totusi cat de cat mari.
    Probleme la diseq , aleg sat dau o scanare la transponder si imi cauta de pe al satelit , am incercat 3 din cele 4 variante :
    1.TYPE :- simple (2 ports)
    2 -22 Khz switch (2 ports)
    3 -diseqc 1.0 (4 ports)
    4 - diseqc 1.1 (16 ports)
    Acu am vazut afara ca diseq-ul meu este 2.0 hmmm sa fie o problema de acolo ? Problele au inceput dupa ce am "nenorocit "un pic dreamul care nu mai vrea sa mearga , cablul era scos din el (coaxial) si introdus in tevii ,atunci nu aveam probleme dar cu am renuntat la dream si am conectat pe direct numai probleme in configurare .
    Am comutat si din butonul de la diseq 2.0 si din setting la progdvb , cam enervant si nu inteleg inca cum ar trebui setat.
    Asta este una din probleme acum vine partea frumosa....cu toate ca i-am dat de cap cu gbox daca trebuie sa mai fac o data fac o salata in Plugins , asta pt ca tot incercand variante sau cam adunat si nu stiu ce este sa nu folositor ,daca imi vei spune ca sunt programele peste tot sunt de acord cu tine dar sunt variante si variante . Nicaieri nu am gasit o varinta (fisier) asa cum ar trebui ,am sapat toate sursele cred ca si la turci am ajuns sau la arabi ....mai spun o data ca merge dar ma gandesc ca peste 18 zile expira perioada de proba a progdvd si trebuie sa gasesc ceva o varianta functionabila la care sa ai pot seta asa cum trebuie in general plugins-urile.
    Poate exista undeva un howto mai bine pus la punct (pt tevii) asta pt gbox.(o adresa ceva ? )
    Trecem la cccam hmmm ceva mai pretentios : dupa zeci de mii de probe (in ghilimele) am reusit sa vad ca functioneaza cu flycccam o versiune mai veche care din fericire pt mine are Y ( la autentificare), totusi se pare ca nu este prea stabila (are intreruperi) , hadu mi-a provocat dureri de cap enormesi nu am reusit sa il configurez.
    Intrebarea ar fii : unde pot gasi o varinta de cccam functionabila cu progdvd si stabila , si eventual daca sunt compatibile de la soft la soft.
    Am dat de cccam la care trebuia sa mai instalez si softcsa fara reusita din pacate.
    Subiectul 3 este putin mai prietenos si este vorba de vplug care a fost ceva mai simplu dar daca exista versiune mai buna si mult mai prietenoasa astept o parere.

    Si la final partea cea mai interesanta : tevii este bun dar configuratia pc - ului parca nu ar fii buna cu toate ca cerintele par a fii mult mai mici .
    Problemele apar la hd , daca pe swiss este cat de cat acceptabil apar mici probleme la sunet care avanseaza fatza de imagine (ajung si la codecuri imediat ) , daca schimb canalul si aleg sa zicem un sport hd de la canal+ procesorul urca aproape in 100% , apar intreruperi mari decalari de sunet , imaginea se mai blocheaza ....
    Nu pot urmarii nimic hd , chiar asa de mari sunt cerintele in 1080i ?
    Am incercat sa schimb codecuri , in principiu coreavc si ffdshow si mai nimic , urmeaza sa fac un overclocking la procesor sa vad daca functioneza si asa , placa nvidia parca nici nu exista la tipul asta de programe ,am trecut pe win7 si la fel doar pe win98 nu am incercat !
    Daca sunt codecuri pe care le poti recomanda la problez si am sa dau un rezultat , nu mar incanta de loc ideea ca tre sa trec la un procesor mult mai mare (financiar) .
    Pana acum am fost incantat de configuratia pc-ului dar vad ca tot mic sunt

    Poate am scris cam mult poate cer prea mult , poate am omis ceva , dar daca ai cateva minute azi si cateva minute maine si asa mai departe sunt multumit si de micile sfaturi si idei ce le poti avea .
    Toate cele bune



  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda ...
    Se pare ca aici e nevoie sa incep cu sfarsitul .. si anume ai facut niste setari varza, ghiveci, praf si cum s-ar mai iputea spune ..

    Pentru inceput ar trebui sa inveti ce inseamna o placa dvb si anume o astfel de placa e de fapt un tv tunner digital, neavand nici cea mai mica legatura cu emulatoarele , codecurile, pluginurile ...
    O placa dvb trebuie sa indeplineasca 2 conditii majore si anume sa stie diseqc/usals si sa fie recunoscuta de majoritatea playerelor, fapt ce se intampla cu majortatea placilor dvb-s sau dvb-s2 in momentul de fata.
    Singurele diferente intre ele ar fi in cazul diseqc-ului ( tevii si technotrend ia cam luat fata skystarului in ultima vreme), a driverelor ( tevii are driver oficial si pentru linux) si a tunnerului ( tevii foloseste un tunner superior celorlalte placi vb din momentul de fata, comparabil egal cu cel al majoritatii receptoarelor).
    SI acum sa revenim la problemele tale.
    Tu ai iinceput folosind ProgDvb.. un player total depasit in ceea ce priveste tevii si ceea ce se asteapta de la ea, asta bineinteles daca vrei sa iti transformi PC-ul intr-un HTPC pe care sa poti folosi si telecomanda, diseqc, pluginuri . Daca vrei insa sa experimentezi e ok, poti folosi atat progdvb, cat si altdvb, dvbdream, mytevii ( care de fapt e mytheatre) sau mai stiu eu ce alte playere gen ritzdvb, dvbportal ....

    Pentru a putea folosi placa ca pe un receptor impreuna cu pc-ul iti trebuie dvbviewer ( playerul " cel mai complet " elaborat vreodata).
    Pentru a folosi dvbviewer in primul rand trebuie sa il cumperi http://www.dvbviewer.com/en/index.php?page=ordering ( costa 15 euro) si vei avea tot timpul acces la baza lor de date si ia toate noutatile ce apar, atat noi versiuni de dvbviewer cat si pluginurile necesare.
    Odata ce ai achizitionat acest player ai asigurat suportul diseqc (transedit), suportul pentru streaming( unicast, multicast, IPTV) pe net, suportul pentru folosirea telecomenzii, diverse plugiuri pentur : jocuri, starea vrmii, stiri in format rss smultalte marutisuri.
    In ceea ce priveste imaginea ai nevoie de catevavideo dcodere si anume : cyberlink ( http://www.sat-universe.com/attachme...2&d=1257632702), coreavc, ac3filter,nvidia videodecoder, elecard decoder ... asta depind de calculatorul fiecaruia. Eu spre exmplu folosesc cyberlink din pack-ul de mai sus si HDpack 2.2 http://www.sendspace.com/file/i997fb.
    In ceea ce priveste decodarea a o multitudine de combinatii : vplug, s2emu,emunation ... s emulatoarele penr cardsharing : gbox, mbox , ccccam (hadu pentru care daca vrei sa il configurezi cum trbuie iti trebuie http://www.sat-universe.com/attachme...9&d=1248563329 , flycccam care se poate cumpara http://www.flycccam.org/buy.html si va merge fara nici o problema, macfly,emubox), wincs, csc, camd3 sau acamd care poate fi client atat pentru gbox cat si mbox sau cccam.
    Aici gasesti toate pluginurile ce tin de cardsharing : http://www.skystar.org/arsiv/index.php?dir=cardsharing/
    IN concluzie atat decodarea cat si imaginea (pluginurile) tin de playerul folosit si nu de placa dvb-s/s2.

    P.S. : Pentur decodare in conditii optime pe dvbviewer este necesar a se folosi emulatoarele direct in folderul " plugins" si nu in combinatie cu softcsa, in acest sens s-a dezvoltat un gbox/mboxplugin.dll ce se poate folosi direct in plugins nu in mdplugins si cu care va puteti lega si la alte servere, nu neaparat cele ce ruleaza pe pc-ul pe care este playerul dvb dar pentru asta va las sa mai cautati si voi altfel va invatati prost sa asteptati totul de-a gata ... muiati is posmagii ...

  5. #5
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Aproape muiati is....dar deja am cam dat-o in bara ....si nu mai stiu ce naiba sa fac...de cand am luat tevii am bushit dm500 si nu mai pot sa il aduc la viatza ....ma chinui si la asta de 2 zile asa ca momentan nu mai stiu in ce parte sa ma duc...oricum multzam mult si odata ce pun la punct dm poate ne mai auzim un pic pe aici ...pana atunci toate cele bune



  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Aproape muiati is....dar deja am cam dat-o in bara ....si nu mai stiu ce naiba sa fac...de cand am luat tevii am bushit dm500 si nu mai pot sa il aduc la viatza ....ma chinui si la asta de 2 zile asa ca momentan nu mai stiu in ce parte sa ma duc...oricum multzam mult si odata ce pun la punct dm poate ne mai auzim un pic pe aici ...pana atunci toate cele bune
    Pui dvbviewer si toate setarile le faci in maxim 5 minute.

  7. #7
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Am sa-l scot pe tevii660 la vanzare , am trecut pe dm800 , deci tevii probat una saptamana de vanzare pret 350 inclus transport
    Garantie...tot ce are el .



  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze daca nu sunt on-topic dar n'am gasit pe nicaieri topic despre TeVii S420. Intrebarea mea e: Aceasta placa este sau nu si DVB-S2? Pe pagina placii apare si simboulul DVB-s2 precum si cerintele placii pt HDTV! Mersi!
    K-World DVB_S 100SE on 0.9Al+Lnb0.3

  9. #9
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Quote Originally Posted by Tommy_ro View Post
    Scuze daca nu sunt on-topic dar n'am gasit pe nicaieri topic despre TeVii S420. Intrebarea mea e: Aceasta placa este sau nu si DVB-S2? Pe pagina placii apare si simboulul DVB-s2 precum si cerintele placii pt HDTV! Mersi!
    Nu este HDTV/H.264



  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Tommy_ro View Post
    Scuze daca nu sunt on-topic dar n'am gasit pe nicaieri topic despre TeVii S420. Intrebarea mea e: Aceasta placa este sau nu si DVB-S2? Pe pagina placii apare si simboulul DVB-s2 precum si cerintele placii pt HDTV! Mersi!
    Unde naiba vezi tu pe site-ul oficial tevii ca placa asta e dvb-s2?

    http://tevii.com/Products_S420_1.asp

  11. #11
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Poate a vazut asta : HDTV support (MPEG2) de aici :
    http://www.satmedia.ro/Tunere-DVB-PC...1.2/USALS.html

    • Software Key Features
    • Watch DVB-S TV and Radio on PC
    • Real Time and Pre-Scheduled Recording in MPEG2/TS format
    • Pre-Scheduled & Wake-up Recording from Stand By (S3) mode
    • DiSEqC 1.0/1.1/1.2 & USALS support
    • Time-Shifting
    • HDTV support (MPEG2)
    • Electronic Program Guide (EPG)
    • Subtitles
    • Favorite list
    • On Screen Display (OSD)
    • Remote control support
    Last edited by danetzd; 25th November 2009 at 20:29. Reason: re



  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Poate a vazut asta : HDTV support (MPEG2) de aici :
    http://www.satmedia.ro/Tunere-DVB-PC...1.2/USALS.html

    • Software Key Features
    • Watch DVB-S TV and Radio on PC
    • Real Time and Pre-Scheduled Recording in MPEG2/TS format
    • Pre-Scheduled & Wake-up Recording from Stand By (S3) mode
    • DiSEqC 1.0/1.1/1.2 & USALS support
    • Time-Shifting
    • HDTV support (MPEG2)
    • Electronic Program Guide (EPG)
    • Subtitles
    • Favorite list
    • On Screen Display (OSD)
    • Remote control support
    Sunt si canale HD ce emit in dvb-s , canale ce merg chair si pe ss2 , la asta se refera cei de pe satmedia.
    NU confundati dvb-s2 cu HD !

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt raspuns
    K-World DVB_S 100SE on 0.9Al+Lnb0.3

  14. #14
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Știe cineva de unde pot descarca MyTevii V4.00.116 ca de pe siteul oficial nu merge?

  15. #15
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    My tevii il ai pe cd cred ca o sa ai posibilitate sa faci upgrade



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top