Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai merge cardul TVR cu newcs+wincsc pe phoenix?

    Nu cu mult timp in urma mi-am formatat calculatorul si am bagat din nou altdvb, newcs si toate setarile necesare pentru a vedea cardul TVR prin phoenix cu skystar.
    -Newcs porneste si vede cardul
    -winscs se leaga la newcs dar imaginea merge 1 secunda si se blocheaza. Newcs arata ca exista client logat, LED-ul de la phoenix palpaie din 10 in 10 secunde...totul pare in regula.
    Totusi monitorul e negru.
    Am crezut ca nu mai am subscriptie valabila si am bagat cardul pentru AU in Echosmart.
    Echosmartul deschide fara probleme pachetul TVR si arata ca subscriptia e valabila pana in august 2010.
    Oare care-i explicatia?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486
    Posts Thanks / Likes

    Default Card TVR

    Saptamana trecuta l-am probat cu ACamd si mergea.
    Cu My Theatre si Prog DVB.
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  3. #3
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, functioneaza ok.
    La unele programe trebuie selectat manual EMM-ul
    TVR HD = 52
    TVR 1 = 52
    TVR 2 = 49

    Verifica inca o data codec-urile, randarea audio & video.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma chinui si eu cu acamd si card de tvr pe phoenix.
    Cardul mi-l vede:

    21:54:36.754: ReadIni: COM1_9600 default 0 now set to 1
    21:54:36.755: 0: read baudrate from menu, baudrate 0 to 9600
    21:54:36.755: COM1: set serial options: 9600,SM_8O2
    21:54:36.755: card v.2.6
    21:54:36.811: card UA: xxxxx
    21:54:37.101: provider FFF720 (TVR)
    21:54:37.391: provider 025900 (TVR 1)
    21:54:37.680: provider 025910 (TVR 2)

    Dar nu decodeaza nimic:

    21:54:37.781: Ch: 5002 - TVR2
    21:54:37.781: Programm crc: 4B139A73
    21:54:37.782: PMT: ACamd_PMT.txt, search, not found PMT=138A (AND SID=0002)
    21:54:38.198: Auto search..., attach to a cardclient or a smartcard...
    21:54:38.198: 0x138A 0x0002 0x0500 0x00000000 0x0500 0x0000 11111110
    21:54:38.398: provider not found on card

    Mai trebuie setat ceva ?
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top