Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default Cardul din dream poate fi vazut ca local in pc?

    Salut
    mi-a trecut prin cap o idee nastrusnica:
    Eu am un pc pe post de router care oricum sta deschis nonstop...
    Pot pune un server de cccam pe el si sa fac astfel incat sa vad cardul din dream ca local? adica partenerii mei sa nu ma injure crezand ca eu nu mai am local...
    Ma gandeam sa fac asta ca sa nu mai fie atat de stresat dreamul, ca deja la vreo 20 de linii am blocaje (dm7000)
    merci

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    Salut
    mi-a trecut prin cap o idee nastrusnica:
    Eu am un pc pe post de router care oricum sta deschis nonstop...
    Pot pune un server de cccam pe el si sa fac astfel incat sa vad cardul din dream ca local? adica partenerii mei sa nu ma injure crezand ca eu nu mai am local...
    Ma gandeam sa fac asta ca sa nu mai fie atat de stresat dreamul, ca deja la vreo 20 de linii am blocaje (dm7000)
    merci

    poti, daca rulezi pe dream newcs si pe router cccam.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    Ma gandeam sa fac asta ca sa nu mai fie atat de stresat dreamul, ca deja la vreo 20 de linii am blocaje (dm7000)
    Cum sa ai blocaje din atâtea linii? In dm7000 merg lejer 100 de linii. Vezi ca altceva iti incarca serverul cu "prostii" si ti-l blocheaza.Ai putea sa pornesti cccam in debug mode si sa vezi ce iti cauzeaza blocajul.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    umm
    cum fac asta?
    merci

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    poti, daca rulezi pe dream newcs si pe router cccam.
    Cred ca mai amanuntit nu se poate...!(se umple sharingul cu localuri false!)

    Bafta!
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nunu, ma refeream la cum fac sa fac debugging sa vad care trimite balarii

  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cd /var/bin
    ./CCcam_2.1.2 -d
    asta e valabil pentru ultima versiune de cccam
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    momentan rulez si eu un server pe undeva , si culmea numai pentru o linie.
    corect se face asha.
    -cccam+newcs pe dream.
    -pornesti cccam pe windows /linux....
    si aici intra tehnologia:P) newcs iti da voie sa faci cati useri vrei tu. asha ca vrei face 2 pentru tine.
    -unul il lasi local sa vezi tu , deci N: 127.0.0.1 u p 01.....14
    -pe calculiciu de windows/linux setezi a doua linie si la final daca nu stii iti scriu in p.m. ce sa scrii.
    -muti toti peeri pe serveru cccam din windows /linux
    - iti lasi tzie pe dm linia N: 127.0.0.1 u p 01 ....14 cu ceva in coada
    - o linie c de la serveru de pe windows/linux
    si gata:P)
    Nu e NIMIK FAKE , e foarte real , USERUL DE NEWCS EXISTA , share-ul nu are ce comenta

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci
    o sa incerc sa vad )

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat cccam -d , se incarca, nu zice nimic de vreo eroare
    trebuie sa il las asa deschis dcc-ul pana vad ceva erori?
    merci

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, sta de ceva vreme, nu imi dau seama, cum arata o eroare? )
    merci

  12. #12
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vezi altceva in afara de conectari sau cereri de ecm atunci poti pune aci un copy/paste
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top