Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default Nemesis 4.4 care skin arata peerul???

    Salut tuturor,
    dupa indelungi experimentari si enervari, parca nemesis 4.4 imi merge del mai bine pe un 7000.
    Singura chestie ce ma deranjeaza ca la "decode" sta tot timpul network si nu indica peerul ca la nabilo sau altele. Stie cineva care skin de la imaginea asta poate asta
    Merci.
    pana acum am mers pe nabilo darkstar II, dar n-am mai suportat de cat de des se agatza...

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    Salut tuturor,
    dupa indelungi experimentari si enervari, parca nemesis 4.4 imi merge del mai bine pe un 7000.
    Singura chestie ce ma deranjeaza ca la "decode" sta tot timpul network si nu indica peerul ca la nabilo sau altele. Stie cineva care skin de la imaginea asta poate asta
    Merci.
    pana acum am mers pe nabilo darkstar II, dar n-am mai suportat de cat de des se agatza...
    ...Base Skin(=Black Matrix Silver) prezent pe ultimele imagini ar trebui sa-ti arate, daca este configurat bine

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Legat de configurare:

    -tu ai asa ceva:



    ...deoarece in meniul Dreambox setting(blue button--->yellow button ai bifata optiunea "Hide Network info in OSD"



    -debifeaza optiunea "Hide Network info in OSD" si totul va fi cum iti doresti:


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default nemesis skin

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    ...Base Skin(=Black Matrix Silver) prezent pe ultimele imagini ar trebui sa-ti arate, daca este configurat bine
    merci der raspuns, zipper, de configurat e configurat bine, o sa incerc cu skinul ala.
    am mai incercat mai multe skinuri, unele imi "omoara" dreamul cand aoesi pe meniu.
    mai sap ...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc acest skin ( Bluline se numeste ) modificat un pic de mine pentru a se incadra informatiile de unde decodeaza perfect in skin


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    ...Base Skin(=Black Matrix Silver) prezent pe ultimele imagini ar trebui sa-ti arate, daca este configurat bine
    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    eu folosesc acest skin ( Bluline se numeste ) modificat un pic de mine pentru a se incadra informatiile de unde decodeaza perfect in skin

    vad ca toti santeti pe cccam eu sant inca pe gb. sa fie si asta o problema?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Danny7

    pune si tu Nabilo Darkstar I-

    II_ul are buguri

    doar stii bine ca la mine pe Boxe merge numai Nabilo- si NU am probleme

    nici pe GBox nici pe CCcam

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Nemesis cel mai bun skin e BlackAero , dupa mine.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    @Danny7

    pune si tu Nabilo Darkstar I-

    II_ul are buguri

    doar stii bine ca la mine pe Boxe merge numai Nabilo- si NU am probleme

    nici pe GBox nici pe CCcam
    ciao, Bombi,
    imi sta in gat deja Nabilo darkstar II de cate ori se blocheaza. Nu stiu ce naiba are... de-aia am trecut pe nemesis 4.4. Sant f. multzumit. de 3 zile nu mai i-am dat nici un restart, atat ca nu vad prin cine imi deschide canalul...
    mach's gut

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top