Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default Mi-am bulit box-ul.

    Mor de draci. Am experimentat ceva cu un phoenix si cand am scos mufa de alimentare din spate nu am facut contact bine si bye-bye. Nu mai reactioneaza la nimic. Vad ca se aprind ledurile la placa de retea, led-ul verde de power e aprins si atat. La Tv bezna, nici macar nu-l simte .

    Maine mut cccam.cfg pe alt server. Scuzele de rigoare la perechi. Ultimul backup e de acum o luna. Cred ca pierd 1 sau 2 linii..
    Sa vad ce fac cu fleasca asta acum......


    LE: vad ca mai comunica pe serial
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu respect mereu treaba aia cu scos din priza inainte de umblat la scart sau RS232, desi pare o prostie... Poate merge sa bagi imaginea pe serial...
    SHALOM

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e o prostie. Eu am umblat la mufa de alimentare si pentru ca nu prea e loc acolo din cauza la eth si euroscart am facut ce am facut.....

    Am reusit sa rescriu imaginea si vad ca a pornit...offf..ma doare capul cand stiu cate trebuie sa setez acum ...

    Am reusit sa fac un backup cu DreamUP inainte sa rescriu imaginea. Dar fisierul nu are extensie, presupun ca e *.bin are 7Mb si nu stiu ce contine. Exista posibilitatea sa se fi salvat in el si cccam.cfg? Ce pot face cu el? Sa incerc sa-l rescriu in DM?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Nu e o prostie. Eu am umblat la mufa de alimentare si pentru ca nu prea e loc acolo din cauza la eth si euroscart am facut ce am facut.....

    Am reusit sa rescriu imaginea si vad ca a pornit...offf..ma doare capul cand stiu cate trebuie sa setez acum ...

    Am reusit sa fac un backup cu DreamUP inainte sa rescriu imaginea. Dar fisierul nu are extensie, presupun ca e *.bin are 7Mb si nu stiu ce contine. Exista posibilitatea sa se fi salvat in el si cccam.cfg? Ce pot face cu el? Sa incerc sa-l rescriu in DM?
    daca ai bifat pluggins si adons cand ai facut backup ai si cfg,il poti pune lejer inapoi.

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Am reusit sa fac un backup cu DreamUP inainte sa rescriu imaginea. Dar fisierul nu are extensie, presupun ca e *.bin are 7Mb si nu stiu ce contine. Exista posibilitatea sa se fi salvat in el si cccam.cfg? Ce pot face cu el? Sa incerc sa-l rescriu in DM?
    Fisierul salvat cu DreamUP are extensia .bin, partea proasta este ca ai posibilitatea ca acea salvare sa contina erorile care au blocat Dream-ul si sa nu iti mearga.

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @spaniolul La backup cu dreamup nu prea ai ce bifa.
    @axton. Extensia intradevar trebuia sa fie bin dar fisierul salvat nu are extensie, ma rog nu e o problema. Acum ma apuc sa reintroduc fisierul salvat sa vad ce se intampla.....macar mai fac eu experimente ca in rest forumul bate pasul pe loc ....nu stiu ce-i cu mine...poate ma plictisesc. Mi-e mila de cei care incep sa paseasa in acest domeniu ca nu stiu cati vor mai primi ajutor....

    LE: Am incercat sa rescriu salvarea facuta:
    "6:43:29 PM box type: DM500
    6:43:37 PM Ping result: OK, box is alive and speaking to us
    6:44:19 PM Found no valid jffs2 in image, flash-erase not supported
    6:44:19 PM Uploading file to box...
    6:57:37 PM calculating CRC32 on STB...
    6:57:38 PM erasing flash...
    6:58:30 PM box is flashing from its memory...
    6:58:42 PM calculating CRC32 on STB's flash...
    6:58:51 PM OK, flash-copy succeeded"

    Rezultatul: un box mort...

    O iau de la capat....
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate toata lumea s-a plictisit de bibilit dreamboxuri . Apesi pe buton si merge . Nu mai e timp si chef de cercetat si butonat .

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai cam obosit maestre......Nu mai vrei sa butonezi hard de ceva vreme.... e mai usor sa apesi butoane soft pe forum.

    Asa acum ca sa mai spun ceva util... Am instalat ultima imagine pli si cccam, de care m-am ferit si eu pe motivul ca nu lucreaza cu softcamkey asa cum s-a discutat in cateva threaduri..
    Nu-i adevarat. Cccam 2.1.2 lucreaza perfect cu key.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai e nici o tentatie : in 5 minute il pui stabil pe picioare cu peerii respectivi si apoi te plictisesti butonand .

    Drept pentru care nu mai am Dreambox de 1 an . E plictisitor

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Cccam 2.1.2 lucreaza perfect cu key.
    Dar nu si cu cele de N2!

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu uiti ce fel de img este , unele nu prea suporta fw peste alt fel de img si apare ca img noua .Baga ceva mai vechi mai bine si pe urma fw.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top