Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Cablu Jtag

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Cablu Jtag

    Am gasit o schema de cablu Jtag pentru 1160
    Intrebarea me este daca pinii 18,19,20,21,22,23,,24,25 ai mufei LPT trebuie conectati la masa.
    A doua intrebare exista ceva cu ajutorul careia sa indepartezi pasta de pe procesor? Mi se pare ca asta este cea mai grea operatiune ca este destul de dura si riscul sa exfoliezi placa de baza este foarte mare.
    Multumesc

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Da se pun pinii 18,19,20,21,22,23,24 si 25 la masa , indepartezi pasta ( in prealabil inmuiata cu alcool izopropilic ) cu o surubelnita lata mica si cu foarte mare atentie. Succes !

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pasta se indeparteaza extrem de rapid. Saptamana asta mi-am luat o scula si in mai putin de 1 minut am ajuns la pini. Pacat ca nu mai am ce poliza pentru ca eu mi-am bulit receptorul acum vre-o 2 ani incercand sa elimin pasta la cald.Scula am probat-o pe ramasitele lui.
    Pe laba poti sa pui si zeama de pizzda ca nu se inmoaie. Acum va las pe voi sa faceti experimente.

    Problema e alta.Ce te faci cu partea de lipit-dezlipi? Asta e problema.Fara un sistem optic si o scula de lipit adevarata nu vad cum faci.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu incep sa ma dotez cu scule ca nu se stie niciodata.......
    Pana achizitionez restul poate are careva o placa de humah digi+2 defecta si e dispus sa mi-o trimita ca sa probez scula si sa vad ce e pe acolo.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Despre ce scula este vb ?

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Ma refeream la scula cu care ai indepartat pasta

  7. #7
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by so-so View Post
    Ma refeream la scula cu care ai indepartat pasta
    ..Cred ca scula e un simplu minipolizor de mina, din alea de la supermarketuri ! Sau ma insel

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by so-so View Post
    Ma refeream la scula cu care ai indepartat pasta
    Va multumesc pentru raspusuri
    Despre ce scula este vorba?
    Poate ne spui si noua sau daca esti din Bucuresti discutam in PM detaliile
    Nu vreau decat sa indepartez pasta ca de lipit se gasesc scule fine de lipit

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu asa ceva mi-am luat . A costa in jur de 80 lei. Nu va jucati cu alea din supermarkete ca au vibratii mari. Asta nici nu se simte cand merge la 12000rotatii si e putin mai groasa ca un pix.

    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mufa LPT are pinul 1 privind din spate (unde se fac lipiturile) in partea dreapta?
    Multumesc

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Dezamagire

    Cand ma pregateam sa cumpar si freza am zis sa desfac si eu "conserva", la prima vedere bucurie nu exista nici o pasta, (m-am gandit am scapat sa cumpar freza) dar la o privire mai atenta nici pini unde sa te conectezi nu am gasit, procesorul este perfect sub radiator.
    Lasand gluma, receptorul este HSS 3169 si intreb a facut cineva treaba cu b*k si r*s*a la acest tip de receptor?
    Daca da cum?

    Numai bine

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Cand ma pregateam sa cumpar si freza am zis sa desfac si eu "conserva", la prima vedere bucurie nu exista nici o pasta, (m-am gandit am scapat sa cumpar freza) dar la o privire mai atenta nici pini unde sa te conectezi nu am gasit, procesorul este perfect sub radiator.
    Lasand gluma, receptorul este HSS 3169 si intreb a facut cineva treaba cu b*k si r*s*a la acest tip de receptor?
    Daca da cum?
    Numai bine
    din ce stiu eu merge doar la hss 1160.

    am incercat si eu la un 3169 dar n a mers. adica l am dat la cineva sa l faca si nu s a putut.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la tipurile noi de receptoare ..care au procesoarele pe BGA nu are rost sa incercati nika (ma refer la kestia cu jtag)deoarece pini de comunicare ...nu au corespondent pe placa de baza

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by c dance View Post
    la tipurile noi de receptoare ..care au procesoarele pe BGA nu are rost sa incercati nika (ma refer la kestia cu jtag)deoarece pini de comunicare ...nu au corespondent pe placa de baza
    OK
    Am vazut asta, dar oare nu exista o solutie(intreb si eu)?
    Si am doua conserve din astea nu putea sa fie una 1160?
    Da asta e, poate poate a gasit cineva solutia si o pune pe forum.
    M-au scutit sa cumpar freza
    Cablul l-am facut daca cineva are nevoie de cablu Jtag cu placere

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top