Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default Yumatu mx plus seriei se blocheaza dupa boot

    In momentul pornirii apare scrisul "boot" dupa care liniutele de la display se aprind pt citeva secunde in secventa ramine una aprinsa si atit.In acest timp pe ecranul tv-ului apare fondul verde cu scrisul"MX Plus series" si "Welcome To Digital World".Am incercat sa-i bag alt soft dar nu vrea sa se conecteze cu pc-ul.A mai patit cineva asa ceva?Nu stiu ce procesor are pt ca e radiatorul lipit pe el.Pe placa de baza am gasit scris: YW-NCF-S-1.2



  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta soft yumatu 5105 xbox sau truman 5105.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default mx+

    Vezi un pic aci http://www.crosat.org/upload/index.p...rkey&offset=40 Cauta asa ceva truman_5105_house_emu si incearca sa incarci in decodor,ar trebui sa mearga ca sunt decodoare rezistente,atentie la COM. Spor la treaba!

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur are probleme de soft,ai aici exact softu de care ai nevoie ,trebuie doar sa te inscri
    http://www.yumatu-support.com/forumdisplay.php?f=46

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa descarc softul respectiv dar are terminatia .DLD si nu merge cu upgrade 1.0.7 a-mi da "file wrong".Poarta com am pus-o 1 iar la upgrade am selectat "software".



  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Era gresit loaderul.Modelul asta foloseste AVUpgrade 3.1.07



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-mi o adresa de mail si iti trimit un soft pe care il foloseam eu si care la mine mergea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top