Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: s2emu sau cam

  1. #1
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default s2emu sau cam

    Cine poate sa-mi spuna dintre cei care folosesc ss2 si cam sau cei care stiu, daca se pot receptiona mai multe programe "în alb" cu un cam decat cu s2emu si daca da cam care ar fi acelea si daca merita o investitie in asa ceva.
    Daca da este ce-mi mai trebuie pe langa o interfata phoenix (care am inteles ca este necesara pt ss2)? Informatiile citite despre asa ceva mai rau m-au incurcat decat m-au lamurit (sau poate sunt eu mai greu de cap ).

  2. #2
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se pot receptiona mai multe canale folosind un cam extern (cu tot restul aparaturi de rigoare).Exista insa camuri pur software care se instaleaza ca plugins-uri in ProgDvb dau alt soft de decodare si care prin intermediul interfetei Phoenix pot citi cartele oficiale sau pirat, care de altfel este si o solutie mult mai ieftina, problema este ca la caltelele pirat este nevoie ca acestea sa fie programate in prealabil si acest lucru presupune un echipament suplimentar de programare din fericire acesta nu costa chiar atat. Hotarastete exact ce pachet de programe vrei si atunci opteraza pentru o solutie de decodare xterna (pitat sau originala) totul nu va fi niciodata posibil.

  3. #3
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Nu vreau sa prind totul ce se emite prin satelit pt. ca-mi dau seama ca este f. greu si costisitor sau chiar imposibil.
    In primul rand ma intereseaza sa-mi fac un abonament la digi sau max (inca nu m-am hotarat) si as vrea sa stiu daca merge cu ss2 (interfata phoenix). In al 2-lea rand ma intereseaza daca exista vreo posibilitate pt a receptiona "in alb" un csat.fr sau bskyb.uk (am citit pe undeva dar ceva f. vag ca ar fi ceva emulatoare nds) neoficial desigur si la ce costuri s-ar ridica astea fiind exclus c.share.

    P.S. banuiesc ca pt a programa o cartela te referi la un cas interface. Am citit despre cas3 cum ca ar emula si interfata phoenix pe langa partea cu programarea de cam-uri. http://www.duolabs.com/cas3-eng.htm

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe SS2 nu poti sa folosesti cardul de digi, poti sa il folosesti pe cel de max.Sky uk nu merge cum vrei tu, iar C+Fr daca nu vrei cu c.sh atunci poti incerca sa cumperi un card pe care merg si PPV-urile.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. s2emu help
    By tsp in forum Placi DVB
    Replies: 16
    Last Post: 14th February 2007, 10:10
  2. S2emu 1.25
    By Nick_sato in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 4th June 2006, 17:45
  3. S2emu v1.091-NOU
    By ovidiumarius in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 17th December 2004, 21:25
  4. s2emu 2.0.0 ??
    By benix in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 17th December 2004, 18:32
  5. S2emu 1.08
    By tabaluga in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th October 2004, 14:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top