Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default Telecomnda pinacle cu prog dvb

    Am incercat toate posibilitatile de a folosi telecomanda de la pinacle cu prog dvb Este posibil sau nu se poate numai cu softul oficial de la placa (pctvVision) ?

  2. #2
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    gasesti un plugin gata configurat pt progdvb aici: http://download.progdvb.com/modules/...teControl3.zip

    l-am testat acum ceva vreme in urma si merge.
    Dupa instalare apare o fereastra de configurare unde alegi portul serial pe care e legat senzorul de telecomanda sau îi dat autodetect daca nu sti pe ce port e. Dai un test si apesi pe oricare din tastele telecomenzii, cele doua leduri din marginile ferestrei de test trebuie sa se aprinda si atunci sti ca merge telecomanda. Inchizi fereastra de configurare si ar trebui sa mearga. Pornesti progdvb apasand tasta "TV" de pe telecomanda si dupa aceea trbuie sa-ti ia cam orice comanda data din telecomanda.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult ,am sa incerc pluginu asta sa vedem .Am incercat cu ce era la remote (la placa)dar numergeacu progdvb numa cu pctv sat vision .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat pluginu asta dar tin sa remarc ca este identic cu ceea ce se gaseste la remote in softul oficial al placii versiune 3.2 Tu unde lai bagat ca am incercat la plugins dar mi se blocheaza prog dvbu acol la test se vede ca reactioneaza dar la ce folos daca se blocheaza prog dvbu Astept o lamurire de la tine daca tu i-ai dat de cap Mersi mult

  5. #5
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Da este identic cu ce e in softul oficial dar are un fisier ini diferit de cel oficial unde sunt comenzile pt progdvb si nu este necesar sal pui in plugins pt ca merge individual. O problema ar putea fi prin faptul ca eu vorbesc de telecomanda de la pinnacle varianta de placa tuner tv si nu cea de satelit.
    Dar ca si sfat incearca sa editezi "profiles.ini" care se afla in directorul remote de la softul original si acolo ai toate comenzile care le are telecomanda si ce fac ele.
    In arhiva care ai descarcat-o cu modulul pentru telecomanda ai un fisier pdf cu descrierea telecomenzii. Uita-te si vezi daca telecomanda ta si cea reprezentata in fisier sunt identice. spune-mi si mai vedem ce facem ca eu acuma o testez pe a mea si merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ajutor pinacle
    By miu_nicusor in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 11th January 2006, 20:27
  2. Pinacle cu probleme
    By spydi in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 14th March 2005, 12:55
  3. Pinacle Studio 9
    By strongman1960 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 6
    Last Post: 8th March 2005, 23:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top