Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    La capatul tunelului
    Posts
    801
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar 2 HD pe laptop ?

    Este vreo sansa sa functioneze Skystar 2 HD pe usb cu un Laptop la care am doar 128 mb dedicat ( Radeon 3200 HD ) ? sau trebuie sa iau ceva mai scump cu 512 mb video dedicati ? sau TeVii S660 DVB-S2 USB merge impreuna cu Laptop sau doar pt PC se preteaza ?

    Momentan am urmatoarea configuratie

    CPU Type Mobile DualCore Intel Pentium T4200, 2000 MHz (10 x 200)
    Motherboard Chipset Intel Cantiga GM45
    System Memory Nanya 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
    Video Adapter Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (1373684 KB)
    Disk Drive FUJITSU MHZ2320BH G1 ATA Device (320 GB, 5400 RPM, SATA-II)
    Optical Drive MATSHITA DVD-RAM UJ880AS ATA Device (DVD+R9:6x, DVD-R9:6x, DVD+RW:8x/8x, DVD-RW:8x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:8x, CD:24x/24x/24x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
    http://uploadimage.ro/images/04034302560823760342.jpg

    Cumpara de la PcGarage folosind acest voucher : VPT7KWLZ si beneficiezi de 1% reducere !

  2. #2
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta un fisier mpeg4 AVC, pune-l intr-un player, mpc sa zicem, instaleaza un pachet de codec-uri, hdpack spre ex, vezi daca se vede fluent.
    Teoretic, daca reda un fisier mpeg4 AVC fluent, atunci trebuie sa redea transport stream-ul primit de la orice placa dvb mpeg4 AVC.

    Din testele efectuate de mine, pentru redare fluenta mpeg4 AVC, trebuie minimum:
    procesor - 3.00ghz
    memorie - 512 mb
    video - 256 mb
    codec - cyberlink

    Pentru alte codec-uri, pe sistemul de mai sus, imaginea sacada.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    La capatul tunelului
    Posts
    801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Un_Q_ View Post
    Cauta un fisier mpeg4 AVC, pune-l intr-un player, mpc sa zicem, instaleaza un pachet de codec-uri, hdpack spre ex, vezi daca se vede fluent.
    Teoretic, daca reda un fisier mpeg4 AVC fluent, atunci trebuie sa redea transport stream-ul primit de la orice placa dvb mpeg4 AVC.

    Din testele efectuate de mine, pentru redare fluenta mpeg4 AVC, trebuie minimum:
    procesor - 3.00ghz
    memorie - 512 mb
    video - 256 mb
    codec - cyberlink

    Pentru alte codec-uri, pe sistemul de mai sus, imaginea sacada.
    am instalat hd pack si cu KMplayer de exemplu am rulat Samsung - Color of China 1080p.x264 si merge in suturi insa cu Elecard player acelasi film merge Ok fluent ... concluzia e ca tot nu sunt lamurit daca o sa duca 1080 sau macar 720p daca iau un SS2 HD extern pt laptop.
    http://uploadimage.ro/images/04034302560823760342.jpg

    Cumpara de la PcGarage folosind acest voucher : VPT7KWLZ si beneficiezi de 1% reducere !

  4. #4
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Daca ti-a mers inseamna ca poate reda fluent un fisier mpeg4 avc, indiferent de unde vine el.
    Ideea era sa redea un fisier mpeg4 avc, fara sa sacadeze, pentru ca in esenta de la placa dvb asta primeste(ma rog, placa trimite ts-ul catre aplicatia dvb, aceasta separa pid-urile audio & video, si le trimite pe fiecare catre codec-ul dedicat)
    Faptul ca tie nu ti-a mers cu KMplayer, nu inseamna ca nu poate, inseamna ca KMplayer foloseste un codec care cere resurse mari.
    Daca iti merge cu elecard poti sa fi linistit, codec-ul elecard este unul dintre cele mai bune codec-uri.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  5. #5
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man eu am un Lenovo r61 cu video quadro nvs140 dedicat si sta procesoru cam la 80-99% depinde de canal, procesoru e T8100 cu si am testat toate canalele HD care se pot prinde.
    si folosesc dvbdream..

    In principiu este ok, merge fluent daca faci setarile de codec.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge pe configuratii modeste de laptop

    La mine merge fluent cu Athlon64x2 Mobile la 1,6GHz, Placa video Ati cu 128 de Mb shared la care ii dau doar 32Mb pt lucru. Totul depinde de codecul video.
    Eu folosesc cu succes CoreAVC pt. 1080i sau 720p. Nu trebuie superscula pt. decodare H264. Doar multa rabdare la alegerea codec-ului care sa se "pupe" cu placa grafica.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top