Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default card tvr si cccam

    salutare,
    a gasit cineva o varianta prin care se poate sherui un card tvr cu cccam si dm 800?
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    Stiu cei din TVR dar nu vor sa spuna decat dupa o cafteala zdravana!

    Odata cu schimbarile de frecventa au promis ca se va remedia si "tampenia" comisa cu codarea Via anul trecut in iunie!


    Oricum, a durat foarte mult desi se stie de problema si faptul ca foarte multe receptoare Via embeeded nu pot decoda TVR-ul desi functioneaza perfect pe alti provideri!

    Ce se poate spune?
    Dezinteres, neprofesionalism, bataie de joc, nesimtzire...sau toate la un loc?

    Mi-e lehamite sa ma mai gandesc!

    Traim in Romania...

    P.S. Sa nu va mire daca si dupa schimbari tot asa va merge!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Cardul TVR nu se poate(deocamdata)share-ui.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fals , merge perfect cu nlinie sau cline .
    In God I trust . All others pay cash .

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valerica View Post
    Fals , merge perfect cu nlinie sau cline .
    Deschide cu Gbox, mbox..........nu si cu CCcam din pacate.




  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valerica View Post
    Fals , merge perfect cu nlinie sau cline .
    poti fi mai specific?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se da 1 cline provenita de la 1 server 2.1.1 si s-a testat astfel :
    a)cccam 2.1.1. client - nu merge ;
    b)cccam 2.0.4 client - surpriza : merge ;
    c)alt emu client cline - merge .
    Concluzie : cccam 2.1.1 si probabil alta vers. up - sucks .
    In God I trust . All others pay cash .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valerica View Post
    Se da 1 cline provenita de la 1 server 2.1.1 si s-a testat astfel :
    a)cccam 2.1.1. client - nu merge ;
    b)cccam 2.0.4 client - surpriza : merge ;
    c)alt emu client cline - merge .
    Concluzie : cccam 2.1.1 si probabil alta vers. up - sucks .
    Nu merge, 100%, verificat!

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca m-ati facut curios. Am un card care sta intr-un sertar de vreo 6 luni, deci sigur e dezactivat. Cum fac sa-l activez? Unde trebuie sa sun?
    Dupa ce-l activez, o sa ma joc si eu cu el, sa vedem daca s-a mai schimbat ceva. Ma bate gandul sa-l pun pe newcs si de acolo sa-l iau in cccam 2.0.4 via mpcs.
    Dar intai, cum il reactivez?

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu GBox face AU.

  11. #11
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Dar intai, cum il reactivez?
    newcs_1.65 + mgcamd_1.31
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Webif :
    Welcome to CCcam 2.0.4 server
    Server connections: 1
    +---------------------------+------------+---------+--------+----------------+-------+-------------------------------+
    | Host | Connected | Type | Version| NodeID | Cards | CAID/Idents |
    +---------------------------+------------+---------+--------+----------------+-------+-------------------------------+
    |xxxxxxxxxxxxxxxxxx:12000 |00d 00:07:20|CCcam-s2s|2.1.1 |fda1a658bb085df8| 7 | local 0500:025900 20(20) |
    In God I trust . All others pay cash .

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci @cristinel, o sa-i fac AU si apoi incerc figura cu mpcs-ul.
    Cei care deja testati, despre ce vorbiti aici? Ultima data cand m-am jucat cu acest card, decoda de pe local, dar nu raspundea la ecm-urile din retea. La asta va referiti cand spuneti ca nu merge?

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @valerica : tie iti deschide TVR de pe 16E cu CCcam
    Cred ca de fapt asta conteaza, nu sa-ti apara ID de tvr in interfata.
    Sunt curios daca da .

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si acum un ccc_ecm.info valabil pentru c) de mai sus :
    system : Viaccess
    caid : 0x500
    provid : 0x25900
    shareid : 0x50A73
    server : xxx.xxx.tv
    hops : 2
    ecm time : 0.440
    si un server_status.info :
    1 xxx.xxx.tv : 12000 [2.1.1]
    Atentie : testarile de mai sus s-au facut pe o vers.mips cccam compilata sub debian pe 1 alt receptor (NU dm) .
    Dupa cum se vede , un emu care foloseste cline merge iar varianta compilata pt. alt receptor merge mai bine decat originalul , lol .
    In God I trust . All others pay cash .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top