Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Renault renaste numele Gordini pe 10 noiembrie

  Francezii de la Renault vor prezenta noul model Gordini pe 10 noiembrie. Directorul de marketing Stephen Norman va dezvalui toate detaliile acestei marci abia in data anuntata mai sus. Cel mai probabil, divizia Gordini a celor de la Renault va oferi versiuni sportive ale modelelor existente deja in gama producatorului francez, iar primul model modificat va fi Twingo.
  Gordini nu va fi o marca de sine statatoare, ci doar un nivel de echipare superior disponibil pentru modelele Renault. In cazul acesta, destinantia modelelor RenaultSport ramane sub semnul intrebarii, deoarece Renault ar produce doua versiuni de performanta ale aceluiasi model, sau nu toate modelele Renault vor beneficia de aceste versiuni, respectiv unele modele vor avea o versiune RenaultSport, pe cand altele vor avea o versiune Gordini.
  In urma cu ceva vreme, Renault a anuntat ca modelele Gordini vor oferi un nivel superior de dotari, echivalent cu varful gamei, iar veleitatile sportive ale acestora au fost "uitate" din descriere. Versiunile Gordini se vor diferentia de celelalte modele Renault prin intermediul vopselei albastre si a dungilor albe longitudinale, precum si prin dotarile oferite.

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Modelele sport compacte din gama Renault vor avea, in curand, si versiuni Gordini. Constructorul francez a decis sa revitalizeze celebra marca sportiva, in mare voga cu cateva decenii in urma. Vor fi versiuni "'Chic et Sport" - ca sa-i citam pe cei de la Renault - care se vor distinge la exterior in primul rand prin traditionala culoare albastra, strabatuta de cele doua dungi albe.
  Primul model Renault din noua era Gordini va fi mezina Twingo Gordini R.S., care va fi dezvaluita pe 25 noiembrie, la showroom-ul Renault de pe Champs Elysees din Paris, in cadrul expozitiei intitulate Craciunul in albastru. Comercializarea va incepe in primavara lui 2010, iar urmatorul model din noua gama Gordini va fi Clio Gordini R.S.
  De-a lungul a doua decenii, Amedee Gordini a produs circa 200.000 de exemplare Renault, cel mai cunoscut model fiind R8 Gordini (foto). A fost apreciat in primul rand de clientela tanara si a avut o cariera de exceptie atat in curse, cat si pe marele ecran, condus de vedetele vremii, precum Romy Schneider, Alain Delon sau Lino Ventura. Acum, misiunea de a reinventa brandul Gordini prin remodelarea unor modele Renault deja existente a cazut pe umerii celor de la Renault Sport Technologies, experti in activitatea Renault din motorsport.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top