Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default AU Card Focus pe DM500

    Am un card Focus cu subscriptia platita pana in martie si pus intr-un DM500. Lunar trebuie sa faca AU pentru prelungirea valabilitatii.

    Problema mea este ca nu am vizibilitate spre 1W iar pentru activare am doua variante:
    - ma duc in vecini pe 1 ale lunii sa reactivez cardul in Kaon
    - enablez remote EMM (F: user pass 1 0 1) pentru cateva minute pentru reactivare

    In ambele situatii, in primele 2-3 zile ale lunii cardul pus in DM nu serveste key. Deoarece nu am vizibilitate pe 1W, ma bazez doar pe ce-mi raporteaza CCCamPHP Info sau peerii:

    card reader /dev/sci0
    handled 200(0) ecms and 0(0) emms
    Conax card
    Caid b00
    id name date
    FocusSat 01.11.09-30.11.09
    01.10.09-31.10.09

    Total handled client ecm's : 2759
    Total handled client emm's : 0
    Total handled LOCAL ecm's : 0 /
    200 (0%)

    Inca nu mi-am dat seama cum pot sa rezolv aceasta problema. Dupa cateva restart-uri de cccam, DM, scos cartela din receptor, incepe sa functioneze. Pe Kaon merge brici. Care ar putea fi problema? Ce pot sa fac?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Degeaba pui enable la F daca acel user nu da pe TVR1 sau pe oricare alt canal de la Focus.Acum mai depinde si ce ver. de cccam are acel peer si daca are in cccam.cfg : DISABLE EMM : no . Eu am incercat remote AU de pe un dm cu cccam 2.1.2 si nu a mers...de la altu cu 2.1.11 a mers imediat.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Peerii dau pe Focus deoarece vad cereri de genul: Focus Sat - Acasá TV [C 00] NOK
    Eu folosesc Cccam 2.1.2, peerii au diverse versiuni de cccam (de la 2.0.4 la 2.1.2).

    AU face deoarece in Entitlements vad ca perioada de valabilitate s-a modificat in 01.11.09-30.11.09 si primesc si EMM: handled 444(0) ecms and 350(350) emms dar totusi cererile raman cu NOK.

    Se face AU pe orice canal Focus sau doar pe TVR1 si inca cateva?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Acasa TV am observat ca si la mine sunt NOK cateodata......cred ca de fapt acel peer cere alt program care are acelasi ID ca ACASA TV...aceasi problema o au TVR1 si TVR Cult. care se potrivesc la ID cu MTV.


    0B00:000000:0002 "MTV Networks - MTV Polska [C 00]"
    0B00:000000:0004 "MTV Networks - VH-1 Polska [C 00]"

    0B00:000000:0002 "Focus Sat - TVR 1 [C 00]"
    0B00:000000:0004 "Focus Sat - TVR Cultural [C 00]"

    Daca folosesti CCCam 2.1.2 poti utiliza optiunea care o are aceasta versiune SID ASSIGN.
    Folosind aceasta optiune nu ar mai trebui sa ai ecm nok.

    Nu am incercat pt ca versiunea de Clarkconnect care o folosesc nu permite sa pun CCcam 2.1.x

  5. #5
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa-ti mearga versiunea 2.1.1 sau 2.1.2 pe ClarkConnect,

    downladeaza libstdc++.so.6.0.9 si salveaza in /usr/lib/ (daca nu o ai i-a de aici libstdc.so.6.0.9.rar - 0.22MB).
    cd/ usr/lib/
    chmod 755 libstdc++.so.6.0.9
    unlink libstdc++.so.6
    ln -s libstdc++.so.6.0.9 libstdc++.so.6
    /sbin/ldconfig

    Bafta
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, am incercat...dar nu merge pe 4.3.Pe ver.5.0 e ok.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cand in cand in CccamPHPInfo la Entitlements gasesc:
    card reader /dev/sci0
    handled 15(0) ecms and 0(0) emms
    Conax card
    Caid b00

    fara informatiile legate de perioada de valabilitate.

    Am activat debug-ul pe cccam si am vazut urmatoarele log-uri:
    07:03:39.831 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x1d2a
    07:03:40.079 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    07:04:49.229 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x8e8
    07:04:49.462 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    07:07:54.650 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x387
    07:07:54.852 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    07:07:59.705 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x938
    07:07:59.934 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    07:08:41.056 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x94c
    07:08:41.286 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error

    Mesajul este dat de o eroare la cititor sau din cauza cererilor venite pentru alte SID-uri gen MTV sau C+ Nordic ?

  8. #8
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine n-a mers aseara direct in cccam, a trebuit sa pun newcs+mgcamd sa-si dea drumul. Daca ai un amic care "vede" 1W roaga-l sa puna un client de mgcamd si fa-i o linie la tine, in mai putin de jumate de minut iti face update.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine a facut in 20 de sec. cu cccam 2.0.11 pe dm si aceasi versiune pe pc server ...pe tvr1 cu DISABLE EMM : no si pe client si pe server in cfg.Cardul este in smargo pe pc. ( nu in dm)

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am facut AU in Kaon deci nu cred ca are vreo problema. De la ce ar putea fi mesajele de eroare de mai sus?

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Din cand in cand in CccamPHPInfo la Entitlements gasesc:
    card reader /dev/sci0
    handled 15(0) ecms and 0(0) emms
    Conax card
    Caid b00

    fara informatiile legate de perioada de valabilitate.

    Am activat debug-ul pe cccam si am vazut urmatoarele log-uri:
    07:03:39.831 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x1d2a
    07:03:40.079 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    07:04:49.229 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x8e8
    07:04:49.462 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    07:07:54.650 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x387
    07:07:54.852 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    07:07:59.705 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x938
    07:07:59.934 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    07:08:41.056 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x94c
    07:08:41.286 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error

    Mesajul este dat de o eroare la cititor sau din cauza cererilor venite pentru alte SID-uri gen MTV sau C+ Nordic ?
    Si la mine apare asa ceva......sunt nok pentru request-urile altor programe din conax.

    Incearca cccam 2.1.2 si pune asta in cfg.

    SMARTCARD SID ASSIGN : /dev/sci0 41 { 03EC, 0034, 0035, 0036, 0037, 0038, 0039, 0039, 003A, 003B, 003C, 003D, 003E, 003F, 003F, 0040, 0041, 0042, 0044, 0045, 0005, 0006, 0007, 0008, 0009, 000A, 000B, 000C, 000D, 000F, 0015, 0016, 0017, 0018, 0019, 001A, 001B, 001C, 001D, 001F, 0020 }

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus SMARTCARD SID ASSIGN si totusi inca mai am erori. SID-ul 005 este in lista SID-urilor pe care le accepta cardul.

    08:38:45.313 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x36b7
    08:38:45.328 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 sid not allowed
    08:39:25.960 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x3ef
    08:39:25.960 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 sid not allowed
    08:40:50.436 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x005
    08:40:50.667 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    08:41:00.362 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0xb00(0x000) sid 0x36b2
    08:41:00.362 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 sid not allowed

    Thanks

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut niste teste cu un peer. Cardul functioneaza perfect pentru aprox 30 min dupa care nu mai da chei.

    In Entilements dispare informatia legata de valabilitatea subscriptiei:
    card reader /dev/sci0
    handled 145(145) ecms and 0(0) emms
    Conax card
    Caid b00

    id name date
    FocusSat 01.11.09-30.11.09
    01.10.09-31.10.09

    Dupa un restart de CCCam, isi revine la normal pentru alte 30 min. Ce ar putea sa aiba?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top