Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream 800-probleme conexiune retea

    Am un dream 800 hd de cateva zile si am constatat ca la intrerupere de curent dupa repornire nu se mai conecteaza la retea numai dupa ce o activez reteaua din nou sau repornesc reteaua chiar de cateva ori .Se intampla si cu imagine Gemini si cu Newenigma.Receptorul l-am cumparat ca fiind original.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Parerea mea este ca acest lucru se datoreaza routerului si nu aparatului in sine.
    Incearca si resetarea routerului doar la caderea tensiunii si atunci stii sigur daca e dream-ul de vina.
    Succes.

    dacianfh
    RESPECT YOURSELF

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dacianfh View Post
    Parerea mea este ca acest lucru se datoreaza routerului si nu aparatului in sine.
    Incearca si resetarea routerului doar la caderea tensiunii si atunci stii sigur daca e dream-ul de vina.
    Succes.

    dacianfh
    Am resetat si routerul si modemul da oricum mai am legate la acelasi router un dream 7000 si un kathrein care nu au probleme cu reteaua

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bifeaza in router DHCP si conecteaza dm800 la net folosind Network Wizard si Use DHCP, eu zic ca asa este cel mai simplu si nu cred ca o sa mai ai probleme.




  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Bifeaza in router DHCP si conecteaza dm800 la net folosind Network Wizard si Use DHCP, eu zic ca asa este cel mai simplu si nu cred ca o sa mai ai probleme.
    Am incercat,la fel

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorin55 View Post
    Am incercat,la fel
    Atunci verifica cablul de retea, eventual incearca si cu un alt cablu....poate acolo-i buba.




  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dacianfh View Post
    Parerea mea este ca acest lucru se datoreaza routerului si nu aparatului in sine.
    Incearca si resetarea routerului doar la caderea tensiunii si atunci stii sigur daca e dream-ul de vina.
    Succes.

    dacianfh
    Daca ai posibilitatea ,verifica cu un alt ruter.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorin55 View Post
    Am un dream 800 hd de cateva zile si am constatat ca...
    Ai cumva peste 30 linii C pe el?
    Am testat cu un dm800 cu aproximativ 60 de linii si crapa reteaua. Nici FTP nu mai puteam intra in el.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Ai cumva peste 30 linii C pe el?
    Am testat cu un dm800 cu aproximativ 60 de linii si crapa reteaua. Nici FTP nu mai puteam intra in el.
    Am peste 50 linii,dream 7000 merge

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune cablul de net direct in dream, nu prin router, ca sa elimini varianta asta. Mai poate fi si din cauza cablului sau a mufelor.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by dorin55 View Post
    Am peste 50 linii,dream 7000 merge

    salut, sunt cam multe linii , incearca ( temporar ) sa reduci nr pe la 28-30 de linii si vezi daca face la fel . noroc

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Pune cablul de net direct in dream, nu prin router, ca sa elimini varianta asta. Mai poate fi si din cauza cablului sau a mufelor.
    Am schimbat cablurile de la dream 800 la dream 7000.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Cred ca am inteles de unde e problema... cele peste 50 linii in cccam..., incearca asa cum scrie mai sus cu maxim 29 linii C:. CCCam este cel care creaza probleme in cazul tau.


    Succes.

    dacianfh
    RESPECT YOURSELF

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dorin55 View Post
    Am peste 50 linii,dream 7000 merge
    Pe E1 merg si 150, dar nu la E2. Muta 25 pe dm7000 sau stergele. Si iti va functiona.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau daca tzii asa tare la ei , fa un server , da-ti locala acolo , mutai pe toti in server , serveste-te pe tine cu o singura linie+locala ta.
    se practica mai nou ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top