Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default hyundai de la digi cu dreambox500 in loop.

    nu reusesc nicicum sa fac dreamboxul sa miste motorul cind e hyundaiul cu el in loop.
    a mai avut cineva problema asta? ceva sugestii?
    multumesc

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: hyundai de la digi cu dreambox500 in loop.

    Quote Originally Posted by nick1968
    nu reusesc nicicum sa fac dreamboxul sa miste motorul cind e hyundaiul cu el in loop.
    a mai avut cineva problema asta? ceva sugestii?
    multumesc
    sa mai discutat, problema e conserva care da tensiune pe LNB si in STANDBY, cind vrei sa folosesti dreamul inchide conserva de la butonul din spate. Alta varianta nu ai, daca tot posezi un DM500 mai bine cumperi un card de MAX sau FOCUS

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi frumos onyx.

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    onyx recomanda la oricine sa cumpere un card la max sau focus . Până acum recomanda doar focus


    Ma doare stomacul . Sa cumpar un card de Max sau Focus ? Precizez ca am si Dream .



    Nu te supara moo , da nu m`am putut abtine . Peace.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********

    Ma doare stomacul . Sa cumpar un card de Max sau Focus ? Precizez ca am si Dream .



    Nu te supara moo , da nu m`am putut abtine . Peace.
    da moo, dar nu iti permiti abo la un DTH...nici eu nu m-am putut abtine

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intamplator am avut 2 abonamente la 2 operatori. Stii tu , iti cade mai bine ceva cand vezi gratuit , drept pt care le-am vandul , unul din cele doua fiind foarte greu de vandut . Ghici care ?

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Intamplator am avut 2 abonamente la 2 operatori. Stii tu , iti cade mai bine ceva cand vezi gratuit .
    care mo? la 2 operatori de pe globalchat? hai mo fi serios, ca nici macar conserva nu ai - eu macar mi-am cumparat una

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ? D-BOX2 si HYUNDAI DE LA DIGI-TV ?
    By LAURI in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 21st April 2006, 05:51
  2. Alternative la receptorul Hyundai HSS 1120-NA (Digi-TV)
    By alfl0012 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 4th February 2006, 11:39
  3. Probleme receptor HYUNDAI HSS-1120NA de la DIGI TV
    By first_zipper in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 3rd January 2006, 11:32
  4. 2 sateliti pe Hyundai-ul de la Digi
    By netcity in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 22nd November 2005, 09:18
  5. receptor DIGI in loop cu altul
    By energyps2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 6th June 2005, 22:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top