Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Cablu receptor dublu

    Salutare,
    sunt nou aici si as avea o intrebare.
    Am luat un receiver dublu DIGI, am LNB cu doua iesiri.
    Ar trebui sa mearga totul usor.
    Problema ese ca nu stiu de unde sa iau cablu pentru sensor
    si nici nu stiu exact ce cablu mai am nevoie in afara de cel pentru
    sensor. Chinch
    Am fost la digi sa intrb daca mi dau ei un cablu complet dar zicea
    ca ei nu au asa ceva tre sa ma descurc
    Ma ajuta cineva? Multumesc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doublel View Post
    Salutare,
    sunt nou aici si as avea o intrebare.
    Am luat un receiver dublu DIGI, am LNB cu doua iesiri.
    Ar trebui sa mearga totul usor.
    Problema ese ca nu stiu de unde sa iau cablu pentru sensor
    si nici nu stiu exact ce cablu mai am nevoie in afara de cel pentru
    sensor. Chinch
    Am fost la digi sa intrb daca mi dau ei un cablu complet dar zicea
    ca ei nu au asa ceva tre sa ma descurc
    Ma ajuta cineva? Multumesc
    Pentru sensor: cablu telefonic cu 4 fire, mufele sertizte asa: http://forum.paytv.ro/showpost.php?p=432800&postcount=2

    In rest cablu RGU-6 ca sa duci semnalul RF in a doua incapere. spor.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doublel View Post
    Salutare,
    sunt nou aici si as avea o intrebare.
    Am luat un receiver dublu DIGI, am LNB cu doua iesiri.
    Ar trebui sa mearga totul usor.
    Problema ese ca nu stiu de unde sa iau cablu pentru sensor
    si nici nu stiu exact ce cablu mai am nevoie in afara de cel pentru
    sensor. Chinch
    Am fost la digi sa intrb daca mi dau ei un cablu complet dar zicea
    ca ei nu au asa ceva tre sa ma descurc
    Ma ajuta cineva? Multumesc
    iti pregatesc eu ambele cabluri , dar zi-mi si mie de unde ai luat receptorul , ca in bucuresti nu se mai gasesc de mult. 0770100575

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default ce se intampla cu receptoarele duble ?

    oare stie cineva daca digi mai vinde receptoare duble? de foarte mult timp , la casieriile rcs nu se mai vand aceste receptoare , si nimeni nu stie daca se vor mai aduce.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI ACUM STIU

    eu l-am luat acum vreo 6 luni de pe bulevardu libertatii vizavi
    de casa poporului, dar l-am folosit decat pe room1.
    acum vreau sa trag si un cablu in cealalta camera.
    mirecea merci mult poate imi faci si mie unul dinala de telefon pentru senzor
    la 20m
    pe cel de antena normala nu mi-l mai trebuie ca dinala am.
    sunt din bucuresti

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default cablu senzor

    Quote Originally Posted by doublel View Post
    MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI ACUM STIU

    eu l-am luat acum vreo 6 luni de pe bulevardu libertatii vizavi
    de casa poporului, dar l-am folosit decat pe room1.
    acum vreau sa trag si un cablu in cealalta camera.
    mirecea merci mult poate imi faci si mie unul dinala de telefon pentru senzor
    la 20m
    pe cel de antena normala nu mi-l mai trebuie ca dinala am.
    sunt din bucuresti
    l-am facut . te astept sa vii sa-l ei. 0770100575.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top