Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default New modefecation image of PLi«Jade3 maxvar xline CCcam 2.1.2 Mod_Borsalino 25.10.2009

    hi all
    New modefecation image of PLi«Jade3 maxvar xline CCcam 2.1.2 Mod_Borsalino 25.10.2009 the new: change old skins integration and inside new modefctation & CCcam 2.1.2 inside and more Code:New in this imege-new bootlogo hd-Emu: CCcam 2.1.2 inside (blue panel & softcam setup and save and restart cam )-Change the original skins of image new skins xline--big var naw 85% Free espace-add Cccamppanel in image inside(Yellow Button)-add db-switch in image insidz-add movieplayer inside-add sample ppanel (tutorial)-delet old skins-add english and italy and franch lonagage in demarage-add option DVR withe help botton-font size add-the information od server cccam show big now in skins add size-add size of time in skins -Fast image to open channels with Cccam-option pvr ok withe this modifecation image-send this image withe dreamup or falshwizard ok in section skisn dream Here are some of the screenshote for



    this wonderful modifectione image









    http://www.filebox.ro/download.php?key=c2ljzlfq9ch8kl47

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imaginea este ok.../var este generos ..serverele sunt ok in cccam insa nu am reusit cu nici o versiune de CCcam pornind de la 2.0.9 pana la 2.1.2 sa-mi ''vada'' si clientii...asadar la client am 0 (zero)!nu stiu care poate fi problema, imaginea sau ceva de la mine!
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceva la tine nu e ok! la mine merge!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil ai probleme la forwardarea portului de cccam, din ce spui asta ar fi problema, detaliaza solutia de conectare la internet..pentru a puta sa te ajutam
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai nu stiu unde ar fi problema pentru ca am instalat EDG Nemesis si Nabilo amandoua de la Borsalino si functioneaza perfect....portul este forward-at in router, nu-i nici o problema..

    am incarcat inclusiv Pli jade 3 maxvar originala de la ei de pe site si am aceeasi problema ...cu versiunea pli Jade 2 este ok !

    este ceva nou adaugat in versiunea 3 ca nu-mi dau seama unde sa umblu?

    PliJade este de departe cea mai buna imagine din multe puncte de vedere singurul minus care l-am notat ar fi blocarile dese ale imaginii, blocari care cu EDG si Nabilo nu le mai am deloc!
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default .....

    Quote Originally Posted by multimedia View Post
    imaginea este ok.../var este generos ..serverele sunt ok in cccam insa nu am reusit cu nici o versiune de CCcam pornind de la 2.0.9 pana la 2.1.2 sa-mi ''vada'' si clientii...asadar la client am 0 (zero)!nu stiu care poate fi problema, imaginea sau ceva de la mine!
    Verifica portul daca e deskis http://www.dyndns.com/support/tools/openport.html
    Sau dyndns ip updater... http://www.dyndns.com/support/clients/#what,
    de la imagine nu cred ca e!


    Pentru cine stie, ma intereseaza daca la imaginea asta se poate face ceva pe a da straming DUPLICATE...

    Ozi buna all!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by if99nrg View Post
    Verifica portul daca e deskis http://www.dyndns.com/support/tools/openport.html
    Sau dyndns ip updater... http://www.dyndns.com/support/clients/#what,
    de la imagine nu cred ca e!


    Pentru cine stie, ma intereseaza daca la imaginea asta se poate face ceva pe a da straming DUPLICATE...

    Ozi buna all!
    ma gandesc ca daca celelalte imagini functioneaza perfect portul este deschis atat pe EDG sau Nabilo cat si pe PLi Jade. Atata timp cat portul este deschis de ISP, ramane deschis, nu conteaza ce imagine instalezi pe dreambox!
    dyndns-ul se update-aza automat pentru ca am introdus datele dyndns in setarile routerului, nu trebuie sa merg mereu pe site la dyndns sa fac update cand se schimba ip-ul, deci si asta se exclude!

    o sa instalez iarasi imagine asta si o sa mai fac iste teste, revin cu informatii!

    cat despre intrebarea ta if99nrg explica te rog ce vrei sa faci mai exact?
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multimedia View Post
    dyndns-ul se update-aza automat pentru ca am introdus datele dyndns in setarile routerului, nu trebuie sa merg mereu pe site la dyndns sa fac update cand se schimba ip-ul, deci si asta se exclude!

    o sa instalez iarasi imagine asta si o sa mai fac iste teste, revin cu informatii!

    cat despre intrebarea ta if99nrg explica te rog ce vrei sa faci mai exact?
    Eu zic totusi sa instalezi DynDNS Updater v4.1.4.... nu te baza pe router ca o sa-ti sincronizeze ip-ul cu hostname-ul!

    Cat despre intrebarea mea .... as dori sa dau streaming de la dream la doua sau mai multe pc-uri simultan, fara a mai folosi vreun program de re-streaming!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda, se pare ca problema era din port forward din router...
    eu aveam porturile pentru cccam forwardate pentru ip-ul 192.168.1.10 iar in imagine in Network Connection lasasem cel default adica 192.168.1.5...

    Am dezactivat in imagine vocea ''Enable Network'' si asa am putut schimba ip-ul din default in 192.168.1.10 si totul este ok..imi vede toti clientii!

    Multumesc tuturor pentru raspunsuri
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by if99nrg View Post
    Eu zic totusi sa instalezi DynDNS Updater v4.1.4.... nu te baza pe router ca o sa-ti sincronizeze ip-ul cu hostname-ul!

    Cat despre intrebarea mea .... as dori sa dau streaming de la dream la doua sau mai multe pc-uri simultan, fara a mai folosi vreun program de re-streaming!
    am instalat DynDNS Updater v4.1.4,multumesc frumos de info!

    si eu am incercat sa dau stream la mai multe pc-uri insa nu mi-a reusit, cand vrei sa faci stream pe al doilea PC nu mai functioneaza pe celalalt!
    O sa vad ce gasesc si te anunt...si poate faci si tu la fel!

    Numai bine
    DM500+DM800 si nimic mai mult

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multimedia View Post

    si eu am incercat sa dau stream la mai multe pc-uri insa nu mi-a reusit, cand vrei sa faci stream pe al doilea PC nu mai functioneaza pe celalalt!
    O sa vad ce gasesc si te anunt...si poate faci si tu la fel!

    Numai bine
    Merge f. bine cu vlc 1.0.3 prin restreaming...se vede beton, dar problema e ca tre sa tii pc-ul pornit........

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totusi tind sa cred ca se poate si direct din dream multiple stream...Poate ne ajuta cineva!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top