Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax+ IV si DiSEqC 1.0

    Salutare,

    am fost in Romania si mi-am luat Digi. Am cumparat un receiver Humax+ IV. Acum acasa am constatat ca nu merge DiSEqC-ul. Adica am 4 LNB si nu pot sa-l setez sa mearga toate 4 o data. Adica nu pot seta decat cate unul. Atunci merge. Dar cum sa fac sa mearga toate impreuna?
    Ma poate ajuta cineva?

    Numai bine,
    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    NT-RO
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici eu nu am reusit

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In meniu, la setarile antenei, trebuie sa introduci satelitul si diseqc aferent acestui satelit. De exemplu, daca lnb-ul pentru Hotbird intra in comutatorul diseqc la mufa nr 1, atunci in meniu, la setarile antenei, setezi satelitul Hotbird, apoi intri in diseqc (pe aceeasi pagina dar mai jos) si setezi diseqc_1. Si asa mai departe pentru fiecare satelit pana la diseqc_4.
    Ca sa iti faci o idee, uite cum am configurat eu antena:
    -Intelsat 1w -diseqc_1
    -Sirius 4.8e -diseqc_2
    -Hotbird 13e -diseqc_3
    -Astra 19.2e -diseqc_4
    Sper sa va descurcati. Succes.

  4. #4
    Var cu Pampulea... Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    UE
    Posts
    1,024
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mariusvlad2

    Merci ptr raspuns.
    Dar daca pun primul satelit pe diseqc_1 cum il memorez inainte sa-i pun alt satelit pe diseqc_2?

    Numai bine,
    Valentino
    HAI AI NOSTRI
    "Daca ar durea prostia ar tipa juma´ din ROMANIA"
    DB500S, GIBERTINI 100 cm cu SG2100 motor, Smart Titanium 0,2dB ; 1° W- 28,2° E

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viogeny View Post
    nici eu nu am reusit
    Quote Originally Posted by valentino View Post
    @mariusvlad2

    Merci ptr raspuns.
    Dar daca pun primul satelit pe diseqc_1 cum il memorez inainte sa-i pun alt satelit pe diseqc_2?

    Numai bine,
    Valentino
    Nu memorezi dupa fiecare satelit ci doar la iesirea din meniu. Te va intreba daca salvezi.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    NT-RO
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand am sa am timp incerc si eu.multumesc

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu 2 rectificari . In loc de diseqc 1, 2, 3, 4, este diseqc A, B, C, D. Iar dupa ce setezi, pur si simplu iesi din meniu fara sa salvezi. Se salveaza automat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top