Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Hunedoara
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb Canale 5 - Il mai vede cineva?

    Chiar asa... mai vede cineva acest canal italian? Pe 13 E e codat de vreo 2 saptamani iar Dreamul nu-l mai scoate CLEAR
    Am inteles de la cineva din Italia, ca Mediaset-ul si Rai-ul au creat un nou pachet, TivuSat si cica... ar urma sa fie codate si incluse in acest pachet si Rete4, Italia1 + toate canalele RAI. Asta decand au inceput s aopreasca emitatoarele analogiceterestre. Ei au inceput trecerea pe digital terestru si ce au zis... Daca terestru se vede codat, de ce n-ar fi codat si pe satelit!?
    Ramanem fara nici un canal k lumea din Italia?
    De maine incepe pe Canale 5 Grande Fratello, Amici. Tot pe acest canal mai sunt cateva Reality Show-uri bunicele, incomparabile cu ce exista pe la noi....
    HD, DM 500S, Offset 1,2m Al, H-H Opticum DM2800, VBox II, LNC Twin , 30V <-> 60E.
    Placa baza Gigabyte soket 775, memorii DDR 2 X 2048, Intel Pentium 4 3 GHz, HDD Sata 2 x 2 TB Seagate, Asus ATI Radeon 128MB, A4tech 5.1, Creative Live Audigy,etc...
    Zi de Zi Recomandarea Zilei

  2. #2
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca pe frq 11919v27500 la mine e fta acum

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Hunedoara
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe ea eram si imi arata ca ar fi codat S si CW parca. Am rescanat TP-ul si tot nu imi aparea vreun canal cu postul acesta FTA decat unu in care Canale 5 era codat asa cum spuneam si unu in care Canale 5 era fara semnal. Am sters canalele in Dream si am rescanat TP-ul, dupa care au aparut 2 pozitii cu Canale5, una free si una tot fara semnal. Nu mai apare acum Canale 5 pe nicio pozitie codat.
    Nu inteleg de unde acest bug.
    HD, DM 500S, Offset 1,2m Al, H-H Opticum DM2800, VBox II, LNC Twin , 30V <-> 60E.
    Placa baza Gigabyte soket 775, memorii DDR 2 X 2048, Intel Pentium 4 3 GHz, HDD Sata 2 x 2 TB Seagate, Asus ATI Radeon 128MB, A4tech 5.1, Creative Live Audigy,etc...
    Zi de Zi Recomandarea Zilei

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au inlocuit canalul de teleshopping al Mediaset-ului Mediashopping cu Canale5 si de-aia (vechiul Canale5 a ramas intuneric)

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine e fta m-am uitat acum iar,incerca sa stergi tp-ul si editeaza-l tu din nou,nu stiu ce sa zic.celelante italia1 si retequattro de pe acelas tp,le vezi?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default cw

    cw pe ce satelit este?

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale 5

    Quote Originally Posted by a21alex View Post
    Chiar asa... mai vede cineva acest canal italian? Pe 13 E e codat de vreo 2 saptamani iar Dreamul nu-l mai scoate CLEAR
    Am inteles de la cineva din Italia, ca Mediaset-ul si Rai-ul au creat un nou pachet, TivuSat si cica... ar urma sa fie codate si incluse in acest pachet si Rete4, Italia1 + toate canalele RAI. Asta decand au inceput s aopreasca emitatoarele analogiceterestre. Ei au inceput trecerea pe digital terestru si ce au zis... Daca terestru se vede codat, de ce n-ar fi codat si pe satelit!?
    Ramanem fara nici un canal k lumea din Italia?
    De maine incepe pe Canale 5 Grande Fratello, Amici. Tot pe acest canal mai sunt cateva Reality Show-uri bunicele, incomparabile cu ce exista pe la noi....
    Scanează pe acelaşi Transporder(11919V27500) şi vei vedea cu siguranţă următoarele canale: Italia1, Canale5, retequattro, Iris, CANALE5 şi Boing. Numai cel cu litere de tipar e FTA! Baftă!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default 5

    am patit-o si eu.

    CANALE 5 apare dupa scanare sub numele Mediashopping

    Kosmap


    Quote Originally Posted by Vulturul View Post
    Scanează pe acelaşi Transporder(11919V27500) şi vei vedea cu siguranţă următoarele canale: Italia1, Canale5, retequattro, Iris, CANALE5 şi Boing. Numai cel cu litere de tipar e FTA! Baftă!

  9. #9
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.2624 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il mai prinde cineva analogic pe 63 gr. est?
    Eu ma uit numai pe Cinquestelle

    opaaa
    am "glojdit" cam mult Ballantines
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine intra analogic si iranienele IRIB1 pan' la 4

  11. #11
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.2624 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpit View Post
    La mine intra analogic si iranienele IRIB1 pan' la 4
    Alea erau pe verticala
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Hunedoara
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Vulturul View Post
    Scanează pe acelaşi Transporder(11919V27500) şi vei vedea cu siguranţă următoarele canale: Italia1, Canale5, retequattro, Iris, CANALE5 şi Boing. Numai cel cu litere de tipar e FTA! Baftă!
    Exact asa am facut si mi-a aparut la liber, am spus lucrul acesta inca din postul anterior in care anuntam ca prind canale 5 pe 2 pozitii, defapt mi-au intrat 2 dupa rescanare dar doar unul e FTA.
    HD, DM 500S, Offset 1,2m Al, H-H Opticum DM2800, VBox II, LNC Twin , 30V <-> 60E.
    Placa baza Gigabyte soket 775, memorii DDR 2 X 2048, Intel Pentium 4 3 GHz, HDD Sata 2 x 2 TB Seagate, Asus ATI Radeon 128MB, A4tech 5.1, Creative Live Audigy,etc...
    Zi de Zi Recomandarea Zilei

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default News per Canale 5

    Quote Originally Posted by a21alex View Post
    Exact asa am facut si mi-a aparut la liber, am spus lucrul acesta inca din postul anterior in care anuntam ca prind canale 5 pe 2 pozitii, defapt mi-au intrat 2 dupa rescanare dar doar unul e FTA.
    Scusate se parlo in lingua Italiano, non conosco la lingua rumena. Vi confermo che Canale 5 ha cambiato frequenza. E' sempre in chiaro FTA con una bassa qualit su un altro trasponder, basta fare una ricerca canali o aggiornare i settings. In Italia c' una guerra Tra Rai (rai uno rai4 raisat cinema etc) - Mediaset (canale 5 rete4 italia1) e Sky (non si vede + con c*cam)....

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by giotto75 View Post
    Scusate se parlo in lingua Italiano, non conosco la lingua rumena. Vi confermo che Canale 5 ha cambiato frequenza. E' sempre in chiaro FTA con una bassa qualit su un altro trasponder, basta fare una ricerca canali o aggiornare i settings. In Italia c' una guerra Tra Rai (rai uno rai4 raisat cinema etc) - Mediaset (canale 5 rete4 italia1) e Sky (non si vede + con c*cam)....
    Ok, li spiego subito.

    1) CANALE 5 ocupa acelasi transponder, schimba doar PID-urile.
    11919V, 27500, SID:5, V:516, A:690, acesta este FTA


    2)Canale 5 este sub proprietate Tiv-Sat.

    Atentie la majuscole, minuscule

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Hunedoara
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by giotto75 View Post
    Scusate se parlo in lingua Italiano, non conosco la lingua rumena. Vi confermo che Canale 5 ha cambiato frequenza. E' sempre in chiaro FTA con una bassa qualit su un altro trasponder, basta fare una ricerca canali o aggiornare i settings. In Italia c' una guerra Tra Rai (rai uno rai4 raisat cinema etc) - Mediaset (canale 5 rete4 italia1) e Sky (non si vede + con c*cam)....
    Grazie.
    Conosci qualche frequenza dove posso vedere Grande Fratello 24 su 24?
    Lo so che si puo vedere sul digitale terestre e anche su Canale 5, la striscia quotidiana e ogni lunedi sera. Gli anni scorsi c`eranno delle frequenze dove vedevo in diretta GF e anche Amici, in pachetto SKY.
    Questo anno c`e qualche frequenza e qualle e se c`e!?
    HD, DM 500S, Offset 1,2m Al, H-H Opticum DM2800, VBox II, LNC Twin , 30V <-> 60E.
    Placa baza Gigabyte soket 775, memorii DDR 2 X 2048, Intel Pentium 4 3 GHz, HDD Sata 2 x 2 TB Seagate, Asus ATI Radeon 128MB, A4tech 5.1, Creative Live Audigy,etc...
    Zi de Zi Recomandarea Zilei

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top