Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default dream 5620 cu 2.20gemini Ajutor

    am instalat noua imagine totul ok,dar cred ca din greseala am sters ceva
    caci nu mai ami arata servicii si sateliti aferenti
    si mai curios nu pot scana nici transponderi,dau scan si ami apare fatal error.
    este ceva din var....nu prea ma pricepan chestia asta.
    stie cineva de ce Gemini menager nu ami gaseste noua versiune 2.20?
    pina acum vedeam TPS,MULTIVISION si multe alteleacum am incercat cu noul camd 3801si pauza nu mai merge nimic.
    Ce ma sfatuiti?


    bafta

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai dupa ce ai instalat imag noua ai bagat si settings-uri?
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: dream 5620 cu 2.20gemini Ajutor

    Quote Originally Posted by pely66
    am instalat noua imagine totul ok,dar cred ca din greseala am sters ceva
    caci nu mai ami arata servicii si sateliti aferenti
    si mai curios nu pot scana nici transponderi,dau scan si ami apare fatal error.
    este ceva din var....nu prea ma pricepan chestia asta.
    stie cineva de ce Gemini menager nu ami gaseste noua versiune 2.20?
    pina acum vedeam TPS,MULTIVISION si multe alteleacum am incercat cu noul camd 3801si pauza nu mai merge nimic.
    Ce ma sfatuiti?


    bafta
    Ai bagat prea multe in dream (7 in 6 intra ca 3 in 5 de 2 ori) dai
    un factory reset si apoi iao de la capat , dar lasa-l mai usor sa respire si el
    opreste-te pe la 88% si o sa mearga .Atentie la gestionarea spatiului,am
    patit-o si eu dar omul si din greseli invata..

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Fatal ...

    Eu zic asa !


    - Factory reset
    - incarca din nou Gemini 2.20 cu FlashWizard 6.0
    - ia un fisier de settings ( Pet123) si incarca-l tot cu FW
    - o sa mearga cu siguranta !

    Gemmini Manager are versiunea 3.0 Beta ! singura care se poate interfata cu imaginile 2.x !

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mai fa un mic truc la pet123 settings : sterge satelitii care nu te intereseaza inainte de a uploada setarile in dream . (Economisesti putin spatiu .)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pot salava setarile de pe dreambox 500, in speta pozitiile satelitilor, daca vreau sa scriu alta imagine pe dream, ca sa nu ma mai apuc sa caut iarasi toti sateliti?
    daca, da, cum?
    multumesc

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu trebuie sa cauti satelitii. Exista niste o lista de canale facuta de Pet123 pe care le incarci in Dream foarte usor cu DreamBoxEdit.


    Daca vrei neaparat sa iti salvezi lista ta de canale , poti sa o faci deasemenea cu DreamBoxEdit .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am intrebat, daca pot salva pozitiile satelitilor care le-am cautat cu motorul.....

  9. #9
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nick1968, iar ai probleme cu intelesul explicatiilor
    ia citeste mai cu atentie ce ti-a raspuns KB
    Quote Originally Posted by *********
    Nu trebuie sa cauti satelitii. Exista niste o lista de canale facuta de Pet123 pe care le incarci in Dream foarte usor cu DreamBoxEdit.


    Daca vrei neaparat sa iti salvezi lista ta de canale , poti sa o faci deasemenea cu DreamBoxEdit
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bazil0101: omul a intrebat ce poate face ca sa nu mai memoreze in pozitioner pozitiile satelitilor. Si mie mi s-a intimplat sa bag setari de pe net iar cind am dat pe un canal... motorul nu se misca.
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Bazil,

    eu am pus o intrebare, cred ca cel care are probeme esti tu....
    si este ultima oara cind raspund mirlaniilor tale.

  12. #12
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    isr2002
    lista satelitilor se afla in fila satelit.xml , fila care o poti salva sau edita, manual prin ftp sau cu ajutorul programului DreamBoxEdit, eventual pt cei care doresc exista si DreamSet.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  13. #13
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nick1968
    limbajul pe care il folosesc cu tine stii bine de unde ti se trage, sau daca simti nevoia spune ca sa-ti reamintesc!
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MOO , foloseste odata DreamboxEdit ala si gata


    Eventual faci un backup dupa imagine cand totul merge OK , cu Flash Wizzard Pro , ca un fel de Ghost.

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In satellites.xml este memorata lista cu frecvente pentru fiecare satelit, dar si fisierul /var/tuxbox/config/enigma/config contine parametri pentru fiecare satelit (pozitie, comenzi diseqc etc)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AJUTOR DREAM 7020S
    By edygsm in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 8th November 2006, 02:47
  2. db 5620 HELP
    By pely66 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 11th May 2006, 00:39
  3. dreambox 5620 si hdd
    By bradu in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 9th March 2006, 17:06
  4. Dezamagit de Dreambox 5620
    By mai in forum DREAMBOX
    Replies: 17
    Last Post: 22nd July 2005, 00:58
  5. DM-500 sau DM 5620???
    By alex2861 in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 24th June 2005, 01:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top