Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Card AKTA-TVR HD-AZbox HD Elite

    Salut,
    am un AZbox HD Elite cu o antena motorizata de 80cm si sunt abonat AKTA(baza).Pana acum am reusit sa instalez Multicas cu care vad Digi si cartela mea AKTA.
    Ce trebuie sa configurez sa vad si TVR HD (EUTELSAT W2).
    Dupa cum vedeti am super receptor dar nu l folosesc la adevaratul lui potential,asta pentru ca de cardsharing habar nu am ma uit ca vitelul la poarta noua..........
    Deci cum vad TVR HD?
    Va multumesc.

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate in ultimele zile nu mai merge sa deschizi prg. TVR-ului cu cartela de la AKTA
    Am incercat acum vreo 2-3 zile si numai deschide nimic ( TVR1,2,HD ) de pe 16 grade E

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cordell75 View Post
    Salut,
    am un AZbox HD Elite cu o antena motorizata de 80cm si sunt abonat AKTA(baza).Pana acum am reusit sa instalez Multicas cu care vad Digi si cartela mea AKTA.
    Ce trebuie sa configurez sa vad si TVR HD (EUTELSAT W2).
    Dupa cum vedeti am super receptor dar nu l folosesc la adevaratul lui potential,asta pentru ca de cardsharing habar nu am ma uit ca vitelul la poarta noua..........
    Deci cum vad TVR HD?
    Va multumesc.
    Iti cumperi un card TVR-costa 45 lei,si il ai pt. todeauna.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cordell75 View Post
    Salut,
    am un AZbox HD Elite cu o antena motorizata de 80cm si sunt abonat AKTA(baza).Pana acum am reusit sa instalez Multicas cu care vad Digi si cartela mea AKTA.
    Ce trebuie sa configurez sa vad si TVR HD (EUTELSAT W2).
    Dupa cum vedeti am super receptor dar nu l folosesc la adevaratul lui potential,asta pentru ca de cardsharing habar nu am ma uit ca vitelul la poarta noua..........
    Deci cum vad TVR HD?
    Va multumesc.
    Cu Multicas. , dar fara cartela.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by le099 View Post
    Cu Multicas. , dar fara cartela.
    asta daca mi da cineva o linie C.......nu?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cordell75 View Post
    Salut,
    am un AZbox HD Elite cu o antena motorizata de 80cm si sunt abonat AKTA(baza).Pana acum am reusit sa instalez Multicas cu care vad Digi si cartela mea AKTA.
    Ce trebuie sa configurez sa vad si TVR HD (EUTELSAT W2).
    Dupa cum vedeti am super receptor dar nu l folosesc la adevaratul lui potential,asta pentru ca de cardsharing habar nu am ma uit ca vitelul la poarta noua..........
    Deci cum vad TVR HD?
    Va multumesc.

    cu un DVB-T2 / T ai rezolva problema pentru TVRHD SI PROTV HD, costa 270Ron (in cazul in care esti amplasat in zona de acoperire).Merge excelent atat in vizionare cat si pentru inregistrare.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by qwess View Post
    cu un DVB-T2 / T ai rezolva problema pentru TVRHD SI PROTV HD, costa 270Ron (in cazul in care esti amplasat in zona de acoperire).Merge excelent atat in vizionare cat si pentru inregistrare.
    In televizorul meu am asa ceva incorporat,problema e ca nu sunt in RO.Am rezolvat totusi sa vad TVR HD cu o linie C de la un prieten.
    Last edited by cordell75; 28th October 2009 at 06:19.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top