Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default cumpar hard SAMSUNG

    cumpar hdd samsung SP1213C 120 Gb , sau ofer la schimb unul de 750 Gb SATA2 desktop , platit de mine cu livrarea oriunde in Romania !

    am nevoie de acest hard pentru a salva date de pe altele care au fost in raid iar acum nu mai misca !

    multumesc


  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default HDD Samsung

    Am eu unul SP0802N, poate te poate ajuta cu ceva!E de 80G
    Skystar2, SG-2100, 2xDolce, 1xDigi, poz. Strong x 1.2 Fe

  3. #3
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default hdd

    am si eu unul samsung SP0411C 40GB SATA

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mult ,

    imi trebuie exact seria asta ! ce e drept e de prin 2004 , sperante nu mai am , dar totusi incerc !


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am eu unu. Da PM daca te mai intereseaza.
    DM 500s Humax 5400z

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu dai ceva detalii poate te pot ajuta cu un sfat pt recuperare date ce anume iti trebuie capete sau pcb ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    nu dai ceva detalii poate te pot ajuta cu un sfat pt recuperare date ce anume iti trebuie capete sau pcb ?

    cred ca placa de baza ! sistem bazat cu sursa hiper power 530 W, fara UPS , a crapat sursa si tot din PC mai putin RAM-ul , placa video si tunnerul ! 2 HDD SAMSUNG de 120 Gb . ( sa crap daca imi mai aduc aminte ce RAID erau !) le-am pus pe alt sistem dar nu sunt vazute in BIOS ! nu vreau datele ca era un PC de casa , doar poze cativa giga vreo 30 sigur ( din 2004 pana in 2008 , vreo cateva serbari a lui fii-miu si cateva nunti ).


  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    cred ca placa de baza ! sistem bazat cu sursa hiper power 530 W, fara UPS , a crapat sursa si tot din PC mai putin RAM-ul , placa video si tunnerul ! 2 HDD SAMSUNG de 120 Gb . ( sa crap daca imi mai aduc aminte ce RAID erau !) le-am pus pe alt sistem dar nu sunt vazute in BIOS ! nu vreau datele ca era un PC de casa , doar poze cativa giga vreo 30 sigur ( din 2004 pana in 2008 , vreo cateva serbari a lui fii-miu si cateva nunti ).

    cel mai bine este sa iti repari sursa si mainboard-ul si sä montezi exact la fel ca la inceput ce 2 HDD..uri daca nu mai sti ce fel de raid.... si daca nici asa nu vrea trebuie examinate pcb-urile din cele 2 harduri daca sunt arse trebuie extras din rom firmware-ul si introduse in pcb nou altfel veci nu mai pozele... sorry ....poveste cu placile electronice merg de la 1 la altul este aburealä numai la HDD-uri pina in 10 GB mai functioneaza, vechi precum DBOX2

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dongle View Post
    cel mai bine este sa iti repari sursa si mainboard-ul si sä montezi exact la fel ca la inceput ce 2 HDD..uri daca nu mai sti ce fel de raid.... si daca nici asa nu vrea trebuie examinate pcb-urile din cele 2 harduri daca sunt arse trebuie extras din rom firmware-ul si introduse in pcb nou altfel veci nu mai pozele... sorry ....poveste cu placile electronice merg de la 1 la altul este aburealä numai la HDD-uri pina in 10 GB mai functioneaza, vechi precum DBOX2
    multumesc , clar este ca ele nu mai misca ! doar daca schimb placile de baza de la ele sa fac o incercare .


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top