Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: linie c cccam

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default linie c cccam

    salutare,
    vreau sa trec la cccam si nu stiu cum sa configurez linia c de schimb. ma poate indruma cineva
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ce iti trebuie linia C,daca sti sa configurezi linia F este mai mult decat suficient prietene!

    p.s. nu lua in nume de rau acest raspuns dar.........
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    La ce iti trebuie linia C,daca sti sa configurezi linia F este mai mult decat suficient prietene!
    ..
    Afirmatie de cocalar
    @piciul: tragi la greu sa postezi sau asta-i starea ta Ai auzit de "Fair share" Dai ca sa primesti

    @khristian:
    -in fct. de receptor(E1 sau E2) si de imaginea pe care o folosesti, descarca un Emu CCcam_2.X.XX care te-ar satisface pe tine, in primul rind(cardul tau local);
    -in share exista doua tipuri de linii C: una care o creezi tu si o trimiti partenerului de share, si o linie C: pe care o primesti de la partener si o pui in CCcam.cfg-ul tau;
    -seteaza CCcam.cfg(ai o gramada de HowTo + functia Search );
    -pt inceput te-ar putea ajuta la setarea CCcam.cfg, aplicatia Cam-Editor_v2.0.5b.rar - 0.71MB
    -instaleaza emulatorul si fisierele aferente(CCcam_2.X.XX, CCcam.cfg, CCcam.prio si CCcam.channelinfo) + reboot;

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Linie:F

    Sal.Imi spui si mie te rog,cum fac linia F,sa nu poata, sa reshare mai departe el,si sa ia de la mine localul si hope1,sa ajunga la el hope2 dar sa nu poata sa dea el mai departe sa fie no reshare. Si a doua intrebare,este cum pot face level 1 dar eu vreau duar la unii care nu imi dau reshare mie, sa dau si eu fara reshare 0 si la restul la toti level,reshare 1.F: user pass 1 0 0 { 0:0:2 } {} {} user.dyndns.org .54 1500 100% AAAAA.no-ip.bizort RO ? ! NO ! 00d 00:23:55 2.1.2 4e82d32e583ba9f5 442 2 440

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Afirmatie de cocalar
    @piciul: tragi la greu sa postezi sau asta-i starea ta Ai auzit de "Fair share"
    Frate atotstiutor ,pe viitor eu in locul tau a-si edita putin cele scrise de tine,nu de alta dar nici macar nu ne cunoastem si cred ca nu se cuvine ce ai scris fara cap .Pe viitor poate intalegi si tu cand este caterinca si cand nu este,daca citesti cu atentie si interpreteaza cum vrei tu ce am scris jos in "p.s." in raspunsul dat de mine !
    Cat despre numarul de posturi care le detin a-si fi bucuros ca sa ti le donez tie sau altor useri care au nevoie de .........

    Sper sa nu continuam aceasta cearta daca se poate numi cearta si sa ai bunul simt sa editezi cu manuta care ai scris ce ai scris si chiar daca poate pe viitor ne vom cunoaste eu unul userul "piciul" la cei aproape 40 de ani nu o sa fiu suparat niciodata pe tine daca vei avea bunul simt

    Toata stima

    Piciul alcoolistul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Frate atotstiutor ,pe viitor eu in locul tau a-si edita putin cele scrise de tine,nu de alta dar nici macar nu ne cunoastem si cred ca nu se cuvine ce ai scris fara cap .Pe viitor poate intalegi si tu cand este caterinca si cand nu este,daca citesti cu atentie si interpreteaza cum vrei tu ce am scris jos in "p.s." in raspunsul dat de mine !
    Cat despre numarul de posturi care le detin a-si fi bucuros ca sa ti le donez tie sau altor useri care au nevoie de .........

    Sper sa nu continuam aceasta cearta daca se poate numi cearta si sa ai bunul simt sa editezi cu manuta care ai scris ce ai scris si chiar daca poate pe viitor ne vom cunoaste eu unul userul "piciul" la cei aproape 40 de ani nu o sa fiu suparat niciodata pe tine daca vei avea bunul simt

    Toata stima

    Piciul alcoolistul
    Am cei 7 ani de acasa, sunt pe picioarele mele, recunosc cind gresesc, si nu ma consider un atotstiutor M-as injosi sa continui dialogul cu tine, vis-a-vis de de "caterinca ta"

    LE. Am cu 3 ani mai mult

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    kristian
    @ecokey a scris un program care te ajuta, si eu nu de mult am inceput sal folosesc ca am oprit gebosul.
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...+Lines+Manager
    Mersi 'ecokey' tine o tot asa.
    Cam-editor postat de @first_zipper de asemenea se poate utiliza
    ce a postat @rock5 e simplu
    ce nu ati scris e ca la sfarsit de F linie trebuie pus addresa de dns. de la client (peerul), daca stiu bine
    Your Config
    F: userpeer passpeer 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } peerdns.no-ip.org
    C: peerdns.no-ip.org 12000 user pass no { 0:0:2 }
    daca am pus wrong scrieti.


  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by istvanz View Post
    ce nu ati scris e ca la sfarsit de F linie trebuie pus addresa de dns. de la client (peerul), daca stiu bine
    Your Config
    F: userpeer passpeer 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } peerdns.no-ip.org
    asta in cazul ca sa nu ai surprize ca cel cu care ai schimbat sa dea linia ta mai departe Este mai sigur asa cum ai postat tu linia F .

  9. #9
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    La ce iti trebuie linia C,daca sti sa configurezi linia F este mai mult decat suficient prietene!

    p.s. nu lua in nume de rau acest raspuns dar.........
    Corect
    @first_zipper fara suparare afirmatia de aici e cat se poate de clara si anume: nu faci linia C, doar F, linia C o primesti! Intr-adevar, ca altul sa se poata conecta la tine ii trebuie linie C care se transcrie din linia F facuta de tine pt el.
    @BURIAN_E_FLORIN
    1. F: user pass 2 0 0 { 0:0:1 }
    2. din cate am priceput aici ai nevoie de nivele de reshare diferite pentru useri diferiti, ca de ex. F: user pass 0 1 0 { 0:0:2 } reshare1 la locale sau ceva mai complex de genul:
    F: user pass 2 0 0 { 0:0:2, 1801:2111:1 } reshare la toate cardurile exceptie digi (pe care il vede dar nu-l da mai departe)

    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top