Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Qmax and TPS

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Qmax and TPS


    i have a Qmax receiver and i'm trying to enter the TPS keys but non of them is working for me,here is a screenshot i enter the key and it says please wait then nothing happened then i hit exit and i press the green button several time but wont work do i miss anything here

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default


    com'n guys some help would be nice

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Qmax BSR2001 CI Gold
    By georgekamal in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st November 2006, 20:01
  2. Qmax receiver
    By mobymo in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 17th September 2006, 04:03
  3. full x 1&2 on Qmax ??
    By mobymo in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 18th September 2005, 18:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top