Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Member Mentor
  Join Date
  Feb 2003
  Location
  Europa Latină
  Posts
  934
  Posts Thanks / Likes

  Default National Tv,N24, moarte clinica?

  Sunt pe duca? Luna trecuta transmiteau un acvariu cu pesti ca miră acum e muzica lautareasca ...toate canalele (Favorit,N24 i National) nu mai transmit noaptea (au doar mira).Serialul cu istoria americii este reluat a nu stiu cata oara...au disparut si prezentatorii de stiri?

 2. #2
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default

  De fapt N 24 şi Favorit retransmit Naţional FM, care el însuşi s-a transformat în radio de muzică uşoară românească şi lăutărească.

  Naţional TV are emisie şi pe timpul nopţii şi chiar am impresia că va da tonul unui viitor fenomen de căcat: dacă tot au fost interzise concursurile alea tembele cu istericele care urlau la telefon, acestea au fost înlocuite cu telefoane erotice în direct (cam ce dau şi televiziunile de duzină din Italia şi Germania).

  Altfel situaţia e de cacao rău. Am impresia că Micula doreşte să ţină posturile pe linia de plutire, doar pentru că au acorduri cu toţi operatorii CATV şi DTH, iar o asemenea distribuţie creşte semnificativ valoarea la o eventuală vânzare. Se ştie că e foarte greu ca o televiziune nouă să intre pe cablu acum şi sunt destui moguli care stau la coadă (Patriciu, Gigi, etc.).


 3. #3
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default

  N 24 transmite după miezul nopţii un acvariu cu peşti. Şi oamenii chiar se uita!

  Terapia N24 a fost îmbrăţişată de mii de români. Datele de audienţă arată că, în medie, cam 6-7.000 de telespectatori stau după miezul nopţii cu ochii în acvariu.
  Au fost şi vârfuri de 17.000 de telespectatori. Pesemne că activitatea din acvariu s-a încins, iar masculii dezinhibaţi au început să-şi alerge partenerele cu branhii sub ochii camerelor de luat vederi (este voie, e după miezul nopţii).
  Sursa.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top