Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 79
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme sky italia

    Se pare ca de azi ceva se intampla cu sky italia in orice server linux a inceput sa cada transporder dupa transporder canalele sky cu cartele originale, nu se mai vad decat in receiverele originale si din cate se pare e destul de mult pesimism in cea ce priveste citirea cardurilor in altfel de receivere decat in cele originale detalii aici http://forum.sifteam.eu/

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Practic pot sa va confirm ca doar cateva canale mai merg in dreambox(original/clone) Nu functioneaza cu nici un fel de CAM.E vorba de o modificare a lungimii in octeti a "cheii" si nici un cam nu mai e capabil sa o descifreze. Anumite voci spun ca ar merge Doar in QboxHD+Radar1.4 si DM8000. Nu va pot confirma aceasta stire pentru ca nu am aceste boxuri.
    Cu Clarke Tech HD 5000C merge perfect,bineinteles cu cartela originala.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ar fi sa ne luam dupa tot ce se scrie pe forumuri .... Testat :
    Code:
    xxxx.dyndns.tv:12000   |00d 00:07:12|CCcam-s2s|2.1.2   |cc23e1eaxxxxxxxx|    84 |
    |local 093b:000000 14(14)
    In God I trust . All others pay cash .

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valerica View Post
    Daca ar fi sa ne luam dupa tot ce se scrie pe forumuri .... Testat :
    Code:
    xxxx.dyndns.tv:12000   |00d 00:07:12|CCcam-s2s|2.1.2   |cc23e1eaxxxxxxxx|    84 |
    |local 093b:000000 14(14)
    testeaza sport 1 hd si sport 2 hd, supercalcio hd.. SUNT MOARTE

    merge cinema, si sky sport 3 sd.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E subiectul zilei la secţiunea italiană a RDI-ului:

    Currently Active Users Viewing This Thread: 79 (45 members and 34 guests)


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Practic pot sa va confirm ca doar cateva canale mai merg in dreambox(original/clone) Nu functioneaza cu nici un fel de CAM.E vorba de o modificare a lungimii in octeti a "cheii" si nici un cam nu mai e capabil sa o descifreze. Anumite voci spun ca ar merge Doar in QboxHD+Radar1.4 si DM8000. Nu va pot confirma aceasta stire pentru ca nu am aceste boxuri.

    La mine merge tot Sky IT SD + HD ( DM 800 HD )

    am citi si eu aici ce spuneti voi ...dar la mine merge tot ...

    http://dreambox.roliaforum.com/forum...5894#post35894
    Last edited by matrixul; 13th October 2009 at 20:04.

  7. #7
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa speram ca nu o sa faca teste si pe nds uk, ca ajungem sa ne uitam la ....FTA.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Practic pot sa va confirm ca doar cateva canale mai merg in dreambox(original/clone) Nu functioneaza cu nici un fel de CAM.E vorba de o modificare a lungimii in octeti a "cheii" si nici un cam nu mai e capabil sa o descifreze. Anumite voci spun ca ar merge Doar in QboxHD+Radar1.4 si DM8000. Nu va pot confirma aceasta stire pentru ca nu am aceste boxuri.
    QboxHD+Radar1.4 si DM8000. ce au in plus fata de celante ....dar nu cred ca va merge degraba

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe la alti zic altceva



    Sembrerebbe che in questo momento SKY Italia stia effettuando una contromisura atta a rendere inoperabili tutti i decoder diversi dallo skybox, modificando la lunghezza delle chiavi di decodifica (len 94).

    Al momento siamo in attesa di eventi, ringraziamo gli amici seytan, brippi68, latersic e tutti coloro che hanno prontamente segnalato la cosa nella nostra chat e rimandiamo tutti voi a visitarci per sapere circa gli ultimi eventi.

    - Ultime da Da seytan: non su tutti i canali ancora e a intervalli non regolari che hanno allungato la Len sugli ECM ( 168 byte VS i 154 byte attesi e gestibili dall'emu ) e probabilmente la [email protected] ha problemi nel restituire le corrette DW..
    Va corretto l'emu con in mano l'Algo C ... amici con qbox hd + radar 1.04 non hanno problemi

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Rahat!
    cardul e in newcs inca si nu are update...
    Nu vorbi prostii...
    Are CCcam ci trick la linia N....
    Eu am card sky al meu si stiu ce zic....
    @matrixul
    ai cumva in local sky it?
    Nu cred dar...
    Imagine +cam...
    Cititi si in zona italiana a forumului...
    Nu mai bateti campii....
    Cardurile active inca sunt in CCcam+Newcs si nu au ultimul update.
    Asa ca la introducerea lor in CCcam direct sau Box la scaderea subscriptiei nu vor merge....doar daca intre timp nu iese ceva nou....
    Da, cred ca peerii mei nu si-au facut update, sa speram ca nu trebuie sa asteptam prea mult

  11. #11
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Asta imi raspunde intrebarilor... am verificat si eu acum din nou si se pare ca nici un Sport (1,2,3) nu mai merge si nici Cinema.

    O explicatie mai ca ptr "prosti" se indura cineva ? ...ca nu toata lumea intelege "bitzi" si "octezti" si alea alea...
    Totusi ecm-uri imi vin OK dar nu se vede nik
    Last edited by -=AS=-; 13th October 2009 at 21:06.

  12. #12
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu ca pe 919 merge doar FOXHD, NG HD, FOX CRIME HD ....cardu e in ccam
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu probleme cu unele canale care arata ca decodeaza dar nu am imagine...sa asteptam o zi,doua si apoi tragem concluziile...
    Rapidist pur singe...

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merg toate fara probleme.

  15. #15
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    La mine merg toate fara probleme.
    pe ce?

    ce receptor ai ?

    ce protocol de sharing folosesti( cccam , mbox, gbox.....? , ce versiune...?

    ca asa...." e usor a scrie versuri ...cand nimic nu ai a spune..."
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top