Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    371
    Posts Thanks / Likes

    Default Broadcast client

    Domnlior buna ziua!
    Si succes in alegeri!
    Am si eu o intrebare si o nevoie in acelasi timp:
    Spuneti-mi cum sa fac sa pot instala pe un calculator din retea un serviciu client pentru ProgDVB.
    Pe calculatorul cu placa SKY2 Star am bifat la instalare broadcast client dar pe celalat calculator nu am optiunea install broadcast client module.
    Ce sa fac de unde pot sa iau modulul respectiv?
    Multumesc anticipat pentru sprijin.
    Sanatate

  2. #2
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    http://skystar2.go.ro/howto/ o sa iti ofere multe raspunsuri despre utilizarea SS2 cu anumite programe

    bafta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    371
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da maestre de o saptamina studiez how to - ul dumnitale.
    Problema pe care o am este ca nu imi apare la calculatorul client
    "install broadcast client module"
    Deci ma intereseaza daca pot lua de undeva modulul respectiv.
    Oricum multumesc pentru atentie.
    Poate ma luminezi cu acest modul:
    In fereastra care imi apare la calculatorul client nu exista optiunea "install broadcast client module"
    Poate ca ...
    Inca o data multumesc...
    Sanatate

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca esti atent cind instalezi progdvb ul pe client, ai sa vezi ca reusesti (fi atent atunci cind trebuie sa bifezi interfata ,ss1 ,ss2 ,client.
    Tine cont ca pe calc client nu ai pl dvb.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    371
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rind multumesc pentru ajutor.
    In al doilea rind vreau sa va spun ca tot nu merge.
    Am ajuns sa pot deschide progDVB-ul si pe calculatorul client.
    Am reusit sa aduc lista de provideri de posturi tv de pe calculatorul server pe calculatorul client
    Dar nu se deschid folderele de provideri.
    Voi mai sapa.
    Daca stiti cumva care sunt pasi pentru mai departe spuneti-mi.
    Multumesc anticipat.
    Sanatate

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe calculatorul cu placa SKY2 Star am bifat la instalare broadcast client dar pe celalat calculator nu am optiunea install broadcast client module.

    Aici gresesti cu siguranta ,pe calc cu ss2 trebuie sa ai in progdvb setat :broadcast server .

    Si cind instalezi pe clientul care nu are dvb ,nu bifa nici ss1 ,nici ss2 ,ci numai broadcat client.

    Eu personal am sapat in acest domeniu citeva luni .in final renuntind ,din 2 motive
    1- pe calc client nu se vedea cursiv .
    2 - acest serviciu ocupa destul de multa latime de banda ,in retea si este perceput ca un flood ,de catre cei din retea .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. mesaje operator client
    By mep25 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 13th December 2008, 10:28
  2. New cardsharing client
    By swepart in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 10th August 2006, 01:57
  3. Dm-500s MAX CLIENT
    By IPTV in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 16th March 2006, 19:44
  4. clonare DB client
    By zuzel in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 26th August 2005, 23:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top