Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default setari dm500 pentru Comutator DiseqC 10/1 Multiprotocol

    Precizez de la inceput ca acest diseqc 1.1 10x1 l-am vazut mergind langa antena pe un receptor opticum fta si ca am testat si semnalul pana in casa[35m] dar pe un sigur lnb pe astra 19E si nu sant probleme.Asta inseamna ca nu nimeresc eu setarile in optibox 550[clona 500s].Am asa: in meniul non standard user defined configuration lnb 012345678 pt satelitii 0.8W; 4.8E; 13E; 16E; 19.2E; 23.5E; 28.2E; 39E; 4W; repezentand intrarile 123456789 in diseqc. In meniul lnb configuration am pus lnb 012345678 si de aici incolo ceata.Nici nu mai stiu exact ce am incercat toata noaptea.M-am inspirat de aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=61416 si aici http://www.vladimir-ilic.com/2009/08...ma-1/#more-151 dar nimic.orice am incercat nu face lock la scanare.Poate ma ajuta cineva.

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca asa , poate o sa reusesti!

    1.Toneburst: NONE
    2.Diseq Mode: 1.1
    3.Diseq Parameter:NONE
    4.Diseq Reeats:NONE
    5.Uncommitted Switch: Input 1
    si asa mai departe pana la 10 sateliti, dar sa nu uiti sa schimbi la punctu 5 INPUT1, 2,3....10 la fiecare setare pt fiecare LNB.

    Si nu in ultimul rand sa nu uiti intrarile pe care le ai de la fiecare LNB in parte in comutator disq, nu de alta dar daca gresesti nu o sa reusesti. Si sa nu uiti sa salvezi setarile.
    Daca nu reusesti trimite un PM.
    Bafta.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat iar pe un Optibox fta pvr ready si merge brici. O mica eroare nu era 23.5E ci 26E. In schimb pe dm500 nu merge,si am incercat toate combinatiile.Merge doar daca pun un singur lnb.Asa ca o sa ma uit la Optibox fta pvr ready[gigi] si o sa iau la test alte imagini in zilele urmatoare.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am de ex un 8 in 1 de Firma Telesat pe un DM 7020-

    ce este interesant- nu poti face 1= 1 2 = 2, etc. la intrari

    ci merge in cruce

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica cum ?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default diseq

    e ok cum a scris @militianu ! atentie lnb 0 cu input 1 , lnb 1 cu input 2 si tot asa pina la 8 ! save la fiecare si dupa ce termini dai un reboot !
    Last edited by michael86; 15th October 2009 at 00:05.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu numai asta misule - fac miine un screenshort daca apuc-

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da-

    Setarile sunt cum a scris Militianul

    dar daca legi - de ex- la Diseq- 1-2-3- etc-

    1= Astra,
    2= Sirius
    3= Hotbird
    4= Thor
    5= Eutelsat 16°
    6= 28°
    7= Astra 23°
    8= Hellas

    astea sunt legaturile la Diseq

    in Setar pe Dream vine altfel

    1= astra
    2= Hotbird
    3= Sirius
    4= Thor
    5= Eutelsat 16°

    etc- ai inteles -

    adica asa este la mien cu 8 in 1-

    la asta m-am referit eu in cruce

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mare atentie si cum setati lnburile in dreambox. din cate stiu eu dreamboxul porneste cu lnb 0, lnb1,..... si asa mai departe. Lnb 0 corespunde cu input 1, deci cu intrarea 1 la diseq, lnb1 cu input 2 si asa mai departe. deci atentie si la asta. Daca cumva uiti sa setezi lnb-urile din dreambox, adica pui acelasi lnb in dreambox pe aceasi intrare in diseq, disequl se blockeaza.

    multa bafta, o zi buna!

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Solutia magica Loop through cu Optibox fta pvr ready si 20 min mai tarziu 9 sat scanati. In afara de 26E la restul lock a fost instantaneu. BER e spre zero si AGC este 92-98 dela 65.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top