Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default akta --cartela nu face up date

    salut ...!
    de sinbata de cind au schimbat codurile in cartele ,mi se plige tot cite un client ca nu le merg programele (no acces),si nici unul nu are acelasi tip de aparat.
    faza cu pune pe PRO TV scoate din priza baga in priza numai la 2-3 a mers. am o cartela pusa in TM 6800 de 5 ore si nu se activeaza..e conax.daca suna omu la bucuresti ii spune ca nu e bun aparatul ce il are ... stie careva ce e de facut
    GLOBO 6010CR
    FERGUNSON
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu merge trebuie sa schimbi cartela...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au dreptate cei de la Bucuresti,receptorul e de vina.cauta un globo sau un receptor cu cititor conax.Deobicei se intampla la receptoarele cu patch.Dar vineri s-au schimbat codurile pt viacces,astazi se schimba pt conax.Iti spun sigur ca e de la receptor pt ca am pe cineva cu clona de dm500 si pe 10 ale lunii e la mine sa-si activeze cartela.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default akta

    Quote Originally Posted by marco1969 View Post
    Au dreptate cei de la Bucuresti,receptorul e de vina.cauta un globo sau un receptor cu cititor conax.Deobicei se intampla la receptoarele cu patch.Dar vineri s-au schimbat codurile pt viacces,astazi se schimba pt conax.Iti spun sigur ca e de la receptor pt ca am pe cineva cu clona de dm500 si pe 10 ale lunii e la mine sa-si activeze cartela.
    am un globo cu cititor conax si nu isi face..
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    ai incercat sa bagi cardul in technomate-ul tau ? cardul meu s-a activat,am technomate 6900.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default card akta

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    ai incercat sa bagi cardul in technomate-ul tau ? cardul meu s-a activat,am technomate 6900.
    da e in technomate de 2 zile...degeaba.
    i-o dau la om sa se descurce la telefon cu destepti de la akta.
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top