Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartela Digi nu mai decodeaza

    Domnilor,

    Antena de digi e la tara la maica-mea. Saptamana trecuta adica vineri-duminica(9.10-11.10) am fost la munci agricole(cules struguri) si seara am vrut sa ma delectez cu multitudinea de canale din pachetul Digi, dar surpriza inafara ce cele free(OTV,DDTV,Pratech ,etc) la toate imi scria pe ecran : Nota 10- bla , bla - canal codat . Am incercat toate variantele stiute de mine : am scos si am introdus cartela, am oprit si repornit aparatul, am revenit la starile fabricantului, am incercat sa instalalez software , dar era ultimul, am incercat sa sun la relatii cu clientii la RCS&RDS de vreo 7-8 si a nu raspuns nimeni (arhicunoscutul dicton:va rugam asteptati, toti operatorii sunt ocupati, dar cand asteptarea e de ordinul minutelor si aceste sunt si de pe telefonul mobil , iti vine sa iei conserva de Digi si sa o dai de toti peretii). Deci am sunat de cel putin 8 ori (3 ori vineri seara si 5 ori sambata dimineata ) si acelasi raspuns. In alte dati cand s-a intamplat sa am probleme la primul apel a raspuns cineva. Mentionez ca abonamentul e platit la zi (platesc 4-5 luni in avans), nu am primit niciodata factura. Am abonament din martie 2006 si in cei 3,5 ani nu am primit nicio factura. Intreband la serviciu la mine de alti colegi care au digi si cartela veche, mi-au zis ca la ei merge.
    Intrebarea mea e : trebuie schimbata cartela? , sa fie ceva probleme cu Hyundaiul?
    Frumos si elegant ar fi trebuit sa fiu sunat de cei de la RCS&RDS cu ceva zile inainte de a se bloca cartela(daca asta-i baiul) sa ma duc sa o ridic pe cea noua.
    Daca a mai patit cineva asa ceva si ce sfaturi imi dati ?
    Banuiesc ca Spartacus ar fi cel mai in masura sa-mi dea un raspuns.

    Multumesc.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se intampla sa se dezactiveze cartela cand aparatul este debransat de la curentul electric. de obicei 5 minute pe tvr1 cu imaginea pe tot ecranul o reactiveaza automat, eventual si o convorbire cu cei de la call center. pana la urma nu ai reusit sa obtii legratura cu niciun operator ?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maistorul View Post
    se intampla sa se dezactiveze cartela cand aparatul este debransat de la curentul electric. de obicei 5 minute pe tvr1 cu imaginea pe tot ecranul o reactiveaza automat, eventual si o convorbire cu cei de la call center. pana la urma nu ai reusit sa obtii legratura cu niciun operator ?
    Nu am reusit dar, am luat cartela la mine si contractul, ma duc la sediul din Cluj si ori imi schimba cartela ori rup contractul.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge cu mentalitatea asta razboinica "rup contractul". poti sa rupi stive de maculatura ca nu rezolvi nimica. mai mult ca sigur daca aveai rabdare sa vorbesti cu un operator reuseai sa reactivezi cartela. acuma e bine ca vrei sa o schimbi ca sa iti dea direct N3, ca altfel mai faceai o criza si cand trebuia sa activezi n3-ul. puteai sa soliciti activarea si online : http://www.digitv.ro/erori_decodoare.html .

    dupa ce iei n3-ul suni la 0314004001, formezi 1, formezi 4, astepti semnalul sonor, introduci codul cartelei, apesi 2 si astepti cu cartela in aparat pe tvr1 cu imagine pe tot ecranul. in maxim 60 de minute ai noua cartela activata.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maistorul View Post
    nu merge cu mentalitatea asta razboinica "rup contractul". poti sa rupi stive de maculatura ca nu rezolvi nimica. mai mult ca sigur daca aveai rabdare sa vorbesti cu un operator reuseai sa reactivezi cartela. acuma e bine ca vrei sa o schimbi ca sa iti dea direct N3, ca altfel mai faceai o criza si cand trebuia sa activezi n3-ul. puteai sa soliciti activarea si online : http://www.digitv.ro/erori_decodoare.html .

    dupa ce iei n3-ul suni la 0314004001, formezi 1, formezi 4, astepti semnalul sonor, introduci codul cartelei, apesi 2 si astepti cu cartela in aparat pe tvr1 cu imagine pe tot ecranul. in maxim 60 de minute ai noua cartela activata.
    Ufff. Am schimbat cartela. Am vrut sa vad ce-i si cu cea veche dar la DOMNII de la suport tehnic era pauza de masa si nu poti sa-i deranjezi, iar sa stau aproape o ora sa astept nu am putut deoarece am fugit de la servici.
    Am sa procedez cum ai zis , cu prima ocazie cand merg la tara.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Ufff. Am schimbat cartela. Am vrut sa vad ce-i si cu cea veche dar la DOMNII de la suport tehnic era pauza de masa si nu poti sa-i deranjezi, iar sa stau aproape o ora sa astept nu am putut deoarece am fugit de la servici.
    Am sa procedez cum ai zis , cu prima ocazie cand merg la tara.
    sal problema ta am patit-o si eu...Am sunat la call-center am stat ce este drept vreo 10 min pana am intrat in direct cu ei, dar in max 15 min mergeau deja canalele...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vreau sa deschid un subiect nou, intrebarea mea este de ce ..... masi o deconecteaza cartela daca nu se foloseste receptorul? si cu abonamentul platit la zi chiar si in avans.
    Este foarte deranjanta treaba.
    Faza ca pui pe TVR1 si revine singur nu prea functioneaza.
    Mai nou zice sa pui pe Antena1!

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cartela primeste din cand in cand cateva coduri de acces la pachetele de programe.deci daca receptorul nu este conectat la antena si la curent atunci nu primeste codurile .aceste coduri nu se transmit zilnic deci daca le-ai pierdut ai toate sansele sa nu iti functioneze
    boy2good

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jakab View Post
    Nu vreau sa deschid un subiect nou, intrebarea mea este de ce ..... masi o deconecteaza cartela daca nu se foloseste receptorul? si cu abonamentul platit la zi chiar si in avans.
    Este foarte deranjanta treaba.
    Faza ca pui pe TVR1 si revine singur nu prea functioneaza.
    Mai nou zice sa pui pe Antena1!
    Nu am spus ca ar fi deconectat cartela cei de la Digi, din cauza neplatii sau alte motive, am presupus ca au blocat cartela pentru a te obliga sa o schimbi mai repede daca tot e campania de schimbare. Supararea mea cea mai mare e ca nu raspund la telefon, mai ales ca am mai avut experiente de genul asta si atunci la primul apel am rezolvat problema.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    cartela primeste din cand in cand cateva coduri de acces la pachetele de programe.deci daca receptorul nu este conectat la antena si la curent atunci nu primeste codurile .aceste coduri nu se transmit zilnic deci daca le-ai pierdut ai toate sansele sa nu iti functioneze
    Bun, si atunci cum faci, ca sa nu stai, sa astepti urmatoarea serie de coduri ?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lipsa de echipamente pentru schimb mai ales la receptoarele duble de cca 1 luna. Treaba cu nota 10 e destul de frecventa dar nu cred ca e pentru a te obliga sa-ti schimbi cartela.
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    lipsa de echipamente pentru schimb mai ales la receptoarele duble de cca 1 luna. Treaba cu nota 10 e destul de frecventa dar nu cred ca e pentru a te obliga sa-ti schimbi cartela.
    Adevarul e ca in 3,5 ani de cand am Digi doar de vreo 2-3 ori am avut probleme(si alea s-au rezolvat rapid), dar pe de alta parte tot adevarat e ca maica-mea inafara de Favorit, Etno si Trinitas nu se uita la altceva.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca toata problema e ca te-ai zgarcit la cativa centi si nu ai mai stat un minut doua la telefon sa astepti sa raspunda .

    Cat naiba poate costa o convorbire de pe mobil pe fix ?

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Cred ca toata problema e ca te-ai zgarcit la cativa centi si nu ai mai stat un minut doua la telefon sa astepti sa raspunda .

    Cat naiba poate costa o convorbire de pe mobil pe fix ?
    O sa-ti spun cand imi vine factura .
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai DigiTV si nu ai Digi.mobil , ca sa vorbesti gratis in reteaua Digi ? Bizar .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top