Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default antena1 necodat ?

    De cateva zile antena1 transmite necodat pe Eutelsat W2 . Stie cineva daca e doar temporar sau definitiv ?

  2. #2
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate a inceput campanie prezidentiala

    daca nu e un semn bun
    bine ca se vede
    asteptam si proteveul sa faca miscarea si atunci e si mai bine

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Undeva...candva...
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate fi si ceva temporar.....in primavara TVR 1 si TVR 2 au fost free ( vreo 2 sau 3 saptamani )pe acelasi EUTELSAT W2 16 E.....
    Last edited by tata john; 8th October 2009 at 02:07.
    Sa traiti bine ! Bine ca traim !........................... 13E +16E +192E +1W ...si ce-o fi pe terestru.......

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil ca isi fac ceva reclama la grila de toamna...
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by deian1 View Post
    De cateva zile antena1 transmite necodat pe Eutelsat W2 . Stie cineva daca e doar temporar sau definitiv ?
    Sunt decodate toate canalele care apartin de Antena 1. Le-am prins eu acum 2 zile.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ientzy View Post
    Sunt decodate toate canalele care apartin de Antena 1. Le-am prins eu acum 2 zile.
    antena2,antena3,euforia si antena international au fost la liber mereu...antena 1 pana acum cateva zile a fost codata, iar acum este si ea la liber(pt cat timp nu se stie)
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  7. #7
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Gata cu Antena 1 a fost fta au trecut iar la codarea power wu.comform king of sat si comform aceluias site surpriza : Hotbird 9 (13E) - Cyfra + & ITV Partner & Sky Italia: ESP HD Romania broadcasts in DVB-S2 Conax & Cryptoworks & Mediaguard 2 & Nagravision 3 & Viaccess 3.0 & VideoGuard on 11278.36MHz, pol.V SR:27500 FEC:3/4 SID:13074 PID:3000[MPEG-4]/3214. (21h19)

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,401
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=mariuss;806972]Gata cu Antena 1 a fost fta au trecut iar la codarea power wu.comform king of sat/[quote]
    Antena 1 este in continuare fta!chiar acum ma uit la Observator
    eutelsat w2 11132/v/14815
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  9. #9
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate s-a trecut la o situatie care a mai fost la Antena 1 si anume FTA sunt doar stirile si programele romanesti ...si se codeaza doar la Filme pentru ca trebuie licenta pentru vizionarea inafara teritoriului romanesc
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg cum va intereseaza mizeriile acestui canal!
    Fuck!

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    poate s-a trecut la o situatie care a mai fost la Antena 1 si anume FTA sunt doar stirile si programele romanesti ...si se codeaza doar la Filme pentru ca trebuie licenta pentru vizionarea inafara teritoriului romanesc
    asa au erau ei inainte,vad ca acum e fta,e emisiunea lui capatos,eu am vazut pe kingofsat ca au trecut la codarea power wu ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top