Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Cum fac sa nu interfereze telecomanda de db800 pe un db500 ?

    Salutare tuturor!

    Nu am mai pus de mult o intrebare aici pe board, in ultimul timp ma rezum doar la citit...
    Cum fac sa nu mai interfereze telecomanda de db800 pe un db500?
    Stiu ca era undeva o setare dar nu imi mai fulgera nicio idee...
    Mentionez ca imaginile pe ambele rec. sunt respectiv ultimele GP.

    Multumesc in avans pt. raspunsurile voastre!


    O zi faina!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc ipod touch 16gb ptru 800,sau pun un card in fata dm500 sa nu mai ia nici o comanda.
    350 kg de scule!

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    duci dm500 intr-o camera si 800 in alta

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    duci dm500 intr-o camera si 800 in alta
    si ce faci daca ai in toate camerele cate un dm500?=))
    350 kg de scule!

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    si ce faci daca ai in toate camerele cate un dm500?=))
    Frate daca ai in toate camerele ce rost mai are sa le dublezi sau ma rog poate deti vreun depozit,ceva......
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,737
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    eu folosesc ipod touch 16gb ptru 800,sau pun un card in fata dm500 sa nu mai ia nici o comanda.
    ...la care se mai adauga iPhone OS 2.2.1 or later
    Aplicatia utilizata: iDreamRemote

    iDreamRemote lets you control your Enigma based satellite tuner from anywhere in the world, you can change channels, start recording and pause programs directly from your iPhone.

    It's basically a fully functional remote controller for your satellite tuner.

    Tested working on the following tuners:
    Dreambox 7000
    Dreambox 7020-testata, cu succes, de mine
    Dreambox 600
    Dreambox 500
    Dreambox 500+
    Dreambox 800
    Dreambox 7025
    Dreambox 8000

    It should work on all Enigma based tuners.
    A treia solutie, ar fi reprogramarea telecomezii, de ex. la DM800, la nivelul 2, cu ajutorul plugin-ului enigma2-plugin-extensions-multirc.ipk
    Mai multe despre subiect vezi aici: 2 DM's in same room - remote control conflict?
    Using remote control with 2 Dreambox's

    P.S. @gogi, pt solutia a doua, cea cu, cardul, m-am spart de ris

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    '' pun un card in fata dm500 sa nu mai ia nici o comanda. ''

    Se poate pune si da la o parte cardul ,din telecomanda ? pentru cei comozi ...

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,466
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ambele telecomezi sunt programabile atat tv cat si dream
    nu e mai usor cand nu folosesti una sa o pui pe cealalta in functie tv?
    una ramane de dream , cealalta volum tv si gata balciu....

  9. #9
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default


    'poi, de la una preiau ambele boxe comanda. ...si aici e buba.

    Incearca pluginul DBswitch. Il gasesti pe serverul Gemini, in BP/Addons.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  10. #10
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation salutare!

    Ok! Am gasit.

    Comanada in telnet:

    echo 80 >/proc/stb/ir/rc/mask

    Merge, acum Db500 este independent fata de telecomanda de db800 raspunde doar la telecomanda db500.
    Problema este ca dupa restart uita, logic, de asta.
    Unde pot implementa comanda aceasta ca dupa restart sa urmeze aceasta cale.. pot edita script de boot?
    Cum pot edita aceasta "comanda" intr-o imagine de tipul GP?


    Multumesc de raspunsuri!

    p.s
    Se pot face combinatii pt. toate tipurile de dreambox, atat cat pt. E1 cat si E2, ca sa functioneze independent telecomenzile acestora fara a mai interfera.
    Last edited by polly75; 9th October 2009 at 00:59. Reason: blabla

  11. #11
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Hey!

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    Ok! Am gasit.

    Comanada in telnet:

    echo 80 >/proc/stb/ir/rc/mask

    Merge, acum Db500 este independent fata de telecomanda de db800 raspunde doar la telecomanda db500.
    Problema este ca dupa restart uita, logic, de asta.
    Unde pot implementa comanda aceasta ca dupa restart sa urmeze aceasta cale.. pot edita script de boot?
    Cum pot edita aceasta "comanda" intr-o imagine de tipul GP?


    Multumesc de raspunsuri!

    p.s
    Se pot face combinatii pt. toate tipurile de dreambox, atat cat pt. E1 cat si E2, ca sa functioneze independent telecomenzile acestora fara a mai interfera.
    Gata am rezolvat!

    Functioneaza perfect si dupa boot.
    Acum Db500 este independet de telecomanda de db800 raspunde doar la micuta 500.

    Pt. DM500 E1 se editeaza echo 80 >/proc/stb/ir/rc/mask in var/etc/init
    -E2- se editeazaa echo xx >/proc/stb/ir/rc/maskx (valorile x depind de modelul de dreambox --calea de editare pt E2 este var/etc/init.d/bootup

    Pt. cei ce aveti astfel de conflicte, de genul 3 DB-uri intr-o camera
    Se poate rezolva pt. fiecare model in parte sa aibe telecomanda independenta cu conditia sa fie modele diferite de DB.

    O zi faina!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top