Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: TV Philips

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation TV Philips

    Salutare! Am un tv philips, ceva mai vechi. Nu stiu ce model este, nu se vede. Are telecomanda, insa meniul este foaarte simplu, adica e vb de scrisul ala verde, in partea de jos a ecranului: brightness, color, video format, volum si timer. Atat are. Problema pe care o am eu este urmatoarea: cum pot eu cauta si memora programele de la cablu? La apasarea tastei Menu imi apar doar optiunile de mai sus. Atat. ? Nici pe panoul sau de comanda, pe tv, nu am un buton care sa indice asa ceva... Practic, sunt blocat cu OTV pe Pr. 1 si asa mai departe, pe Pr.6 nu e nimic, etc... o distractie..

    Daca e absolut necesar, am sa incerc sa il intorc, sa vad daca scrie pe spate pe undeva ce model este, dar pana atunci poate are cineva vreo idee..

    PS: Am incercat si cu o telecomanda universala, dar tot aia e. Ba mai mult, acum o recunoaste, data urmatoare nu o mai recunoaste si nu mai e valabil codul introdus... Nu stiu ce sa cred..

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    cauta telec originala se gasesc in comert 100% e una care este rotunda in partea de sus, iar ca sa intri in meniul de cautare se apasa pe 2 taste ultimile de jos ...bafta

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kelu13 View Post
    cauta telec originala se gasesc in comert 100% e una care este rotunda in partea de sus, iar ca sa intri in meniul de cautare se apasa pe 2 taste ultimile de jos ...bafta
    Am telecomanda originala... si nu am rezolvat nimic.. pe care 2 butoane ar trebui sa apas? ultimele de jos am impresia ca sunt cele de la teletext parca... sa ajung acasa si ma uit.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La multe televizoare se intra in menu-ul de programare astfel: se opreste din butonul de retea, se apasa tasta "menu" de pe panoul frontal si se tine apasata in timp ce se porneste din butonul de retea.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    La multe televizoare se intra in menu-ul de programare astfel: se opreste din butonul de retea, se apasa tasta "menu" de pe panoul frontal si se tine apasata in timp ce se porneste din butonul de retea.
    butonul de retea fiind... butonul de on/off al aparatului (nu al telecomenzii)? Scuze pt necunoastere..

    tare am impresia (nu sunt acasa acum sa ma uit) ca aparatul nu are buton "meniu" pe panou.. doar pe telecomanda... dar nu bag mana in foc pana nu ajung acasa

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RadrianO View Post
    butonul de retea fiind... butonul de on/off al aparatului (nu al telecomenzii)?
    Da. Trebuie sa fie un buton mai mare, care face clic.
    Cat priveste butonul de menu pe aparat, daca nu-l ai, incearca cu celelalte butoane.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Da. Trebuie sa fie un buton mai mare, care face clic.
    Cat priveste butonul de menu pe aparat, daca nu-l ai, incearca cu celelalte butoane.
    am ajuns acasa, am incercat (este butoul "meniu" si pe panoul tv-ului), insa manevra asta doar activeaza un submeniu ca sa zic asa pt canalul pe care este fixat in momentul respectiv. De ex, prima data mi s-a deschid un meniu pt sonor pt canalul respectiv. Daca schimb optiunea pe Brightness, manevra cu butoul meniu apasat cateva secunde deschide optiunea Brightness pt canalul respectiv.. si tot asa... Nimic de search sau scan sau ceva asemanator.. (

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m-am uitat si in spate. modelul este 21PT166B/58R

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai telecomanda originala desfa usita si apasa simultan tastele stinga si dreapta sus si intrii in meniul.



  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

  11. #11
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca telecomanda seamana cu asta, atunci in meniul de instalare se intra cu cele 2 butoane apasate simultan. "navighezi" cu + si - din stanga/dreapta butonului Menu


  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    cartierul grant
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default tv

    este televizor de hotel am si eu din acesta daca astepti pina diseara scanez hartia cu procedirile de instalare si ti le dau

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai idee ce inseamna asta de la link-ul tau ?

    Language: Dutch (3.29 Mb) ;

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gasit si eu manualul asta, dar.. e in daneza ) si, desi ghicesc cate ceva, nu imi dau seama daca si unde scrie despre cautarea programelor.. :-/

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doinn View Post
    daca telecomanda seamana cu asta, atunci in meniul de instalare se intra cu cele 2 butoane apasate simultan. "navighezi" cu + si - din stanga/dreapta butonului Menu

    nu, telecomanda mea nu arata asa. este .. clasica sa zic asa, e dreptunghiulara... am sa caut si eu o poza, poate o gasesc, sa o postez aici. In capatul de.. "sus", sa zicem, are o clapita, care acopera o serie de butoane pt teletext parca..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top