Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    is not available
    Posts
    616
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation TVR HD pe Dolce 39.0E ?

    Cine prinde 39.0E nu verifica?
    11012.00 V DVB-S2 (8PSK) - 30000 3/4 - NID:1 - TID:5

    din 30.09.2009 se zice ca merge.

    Din pacate nu pot testa inca.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E acolo de cateva luni si nu,nu merge...sau ma rog el merge dar norma de codare nu permite vizionarea lui pentru moment....cine stie cat mai dureaza sa se trezeasca si Romtelecomul si sa dea drumul la HD ...sau ramane etern in teste?! (alaturi de Dolce Promo TV)

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    is not available
    Posts
    616
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de raspuns.
    Vroiam sa mut unul din lnb-uri de pe toroidala pe 39 ...
    dar daca asa sta treaba... mai asteptam.

    PS nu merge nici cu cardul orig? nici ccc?

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Chris2000 View Post
    Merci de raspuns.
    Vroiam sa mut unul din lnb-uri de pe toroidala pe 39 ...
    dar daca asa sta treaba... mai asteptam.

    PS nu merge nici cu cardul orig? nici ccc?

    Chiar la inceput a mers asta acum cateva luni nu mai stiu daca era codat au era FTA, acum de cand e codat in norma aia nu mai merge.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Chiar la inceput a mers asta acum cateva luni nu mai stiu daca era codat au era FTA, acum de cand e codat in norma aia nu mai merge.
    era codat Ird..o si deschidea de pe cardurile bulastcom
    Last edited by JBTC08; 7th October 2009 at 17:12.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ocupa loc degeaba ..

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    is not available
    Posts
    616
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @zaiclopz

    ce bine ca sintem vecini
    poate ma ajuti tu cu problema cu toroidala.

    Tnx

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top