Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Pay-tv Romaniia

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Germany
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default Pay-tv Romaniia

    Care pay-tv romanesc se poate viziona cu receptorul humax 5400z si cartela original de la provider

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 5400 poti vedea, cu card original in slot, numai cele in ****** (Pink, Nova, etc) sau Premiere (Nagra). Se poate Max, dar cu CAM separat in slotul pentru CI (merge cu CAM Viaccess, Zeta, Matrix) sau Focus daca ai CAM Conax. Digi nu merge decat cu receptorul lui.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Germany
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa introduc frec. de la maxtv pe sirius nu gaseste nici un program , de ce .Am un modul matrix rev.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai introdus si cardul original in cam

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nick1968
    ai introdus si cardul original in cam
    Nu are nici o legatura cu CAM-ul sau cu cardul, erwin nu gaseste nici un canal.
    @erwin
    Mai receptionezi ceva pe Sirius? (Realitatea, ProTV, etc.)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Erwin esti din Rastatt ?
    eu am cäutat direct pe freqw cu vaci 5300 si a mers

    Transponder 1: F 12149 MHz , polarizare H,
    FEC 3/4, SR 27500 Sirius 2 - 5 grd est.
    Transponder 2: F 12341 MHz , polarizare H,
    FEC 3/4, SR 27500 Sirius 2 - 5 grd est.
    Eurosport : F 12558 MHz , polarizare V,
    FEC 3/4, SR 27500 Hotbird - 13 grd est.
    Eurosport 2 : F 11242 MHz , polarizare V,
    FEC 3/4, SR 27500 Hotbird - 13 grd est
    Motors TV : F 11137 MHz , polarizare H,
    FEC 3/4, SR 27500 Hotbird - 13 grd est
    --Irci5400;Vaci5300;dbox2(enigma);Conserva Digi(full);Cas2;Matrix;Aston1.3;Irdetto;Via; si un kat.. UFS 910 un Diablo2.3 si un Toroidal !si citeva läzi de Bere! ;o)

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Germany
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Realitatea si restul fta le pot vedea la maxtv am signal dar spune ca nu a gasit nimica la cautare. Cine are abonament dintre voi la maxtv

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @erwin

    Vezi ca la meniul Humaxului inainte sa dai cautare sa selectezi la "Automatisch Überspringen" ---optiunea "Nein",
    caci altfel nu ti le salveaza decit pe cele FTA.

    cu stima .
    cico

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Germany
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi la toti pentru ajutor sa rezolvat automatisch überspringen nein la mine a fost ja .EXISTA KEYS PENTRU MAXTV

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    max este codat in viacces 2.5, pentru care nu sunt Key publice.
    poti sa iti iei un card si sa-l vezi legal....
    costa citiva dolari pe luna abonamentul......

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Latitude/Longitude 47° 20' N, 13° 20' E
    Posts
    858
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Erwin,
    nu vreau sa fiu rau dar daca ai cumparat hummi cred ca mai merge si un maxtv.
    Cum zicea nick1968 costa catziva euroni, asa ieftin nu ai nici un abo in germania.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa-nteleg ca daca am un Echostar 2110 cu Cam Via + un card pt Max pot vedea Max TV ?

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vvrocu
    Sa-nteleg ca daca am un Echostar 2110 cu Cam Via + un card pt Max pot vedea Max TV ?
    Pai daca le ai...incerca si vezi!
    SHALOM

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am card Max. Intentionez sa-l cumpar in varianta in care merge !
    Multam !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top