Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Setari dreambox diseqc 1/4

    Mi-am instalat o a doua antena. Prima e pe motor, a doua este fixa pentru SkyUK. Cel care mi-a facut instalarea antenelor a reusit sa-mi buseasca setarile pe Dreambox. Configuratia antenelor este ca in imaginea atasata.
    Practic trebuie sa adaug tot de la zero si nu stiu cum. Poate cineva sa ma ghideze ?
    Am un Dreambox 500-s(cred ca e clona) cu gemini 4.2
    Mi-a zis ca antenele sunt legate in diseqc 1/4

    Last edited by Yavera; 5th October 2009 at 20:51.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor

    Quote Originally Posted by Yavera View Post
    Mi-am instalat o a doua antena. Prima e pe motor, a doua este fixa pentru SkyUK. Cel care mi-a facut instalarea antenelor a reusit sa-mi buseasca setarile pe Dreambox. Configuratia antenelor este ca in imaginea atasata.
    Practic trebuie sa adaug tot de la zero si nu stiu cum. Poate cineva sa ma ghideze ?
    Am un Dreambox 500-s(cred ca e clona) cu gemini 4.2
    Mi-a zis ca antenele sunt legate in diseqc 1/4

    Sall
    Am altfel de imagine dar cred ca daca unrmezi pasi o sa reusesti
    1:Meniu
    2:Setup
    3:Service Searching
    4:Satellite Configuration
    5: Alegi:NON-STANDARD USER DEFINED CONFIGURATION
    6:New
    intri la LNB setezi 0 dai OK dupa NEXT PAGE ,,,,dupa la Diseqc Mode alegi
    Version 1.0 pt cea fixa dai SAVE
    Iar NEW apoi intri la LNB Setezi 1 dai OK dupa NEXT PAGE apoi la Diseqc Mode
    Version 1.2 pt cea mobila.
    Si la toti sateliti pe care ii adaugi sa aiba setat
    LNB1 cu DIseqc Mode 1.2 pt cei Mobili
    Bafta
    PS
    nu toate imaginile stiu Protocol diseqc,eu am pus una care nu vedea diseqc,m-am chinuit o jumate de zi sa-mi dau seama ca imaginea e de vina
    BYE
    Last edited by nicusor; 5th October 2009 at 21:11.
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge sigur pe 4.20 aceasta configuratie ca am avut eu asa pe 4.20 si am acum la fel si pe 4.60 si mere super. Numai ca la mine e invers,lnb 0 este pe cea cu motor pusa cu setarea diseqc 1.2 si diseqc parametri A/A cu NONE la toate si fara nici o bifare,iar pe lnb 1 am prima antena fixa cu setarea diseqc 1.0 si diseqc parametri A/B,pe lnb 2 am a doua antena fixa cu setarea diseqc 1.0 si diseqc parametri B/A si pe lnb 3 am a treia antena fixa cu setarea diseqc 1.0 si diseqc parametri B/B. Numai bine!
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valyp67 View Post
    Merge sigur pe 4.20 aceasta configuratie ca am avut eu asa pe 4.20 si am acum la fel si pe 4.60 si mere super. Numai ca la mine e invers,lnb 0 este pe cea cu motor pusa cu setarea diseqc 1.2 si diseqc parametri A/A cu NONE la toate si fara nici o bifare,iar pe lnb 1 am prima antena fixa cu setarea diseqc 1.0 si diseqc parametri A/B,pe lnb 2 am a doua antena fixa cu setarea diseqc 1.0 si diseqc parametri B/A si pe lnb 3 am a treia antena fixa cu setarea diseqc 1.0 si diseqc parametri B/B. Numai bine!
    da merge si invers nu conteaza 0 sau 1,si am uitat A/A si A/B
    pt cea fixa A/B si pt toti ceilalti sateliti care sunt pe motor sa fie A/A
    ai merge super,eu am fixa cu 3 lnb pe o antena si una mobila,iar cu cea fixa prind cu 3 LNB-uri 5 sateliti,dar nu am semnal pe toti transponderi
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat aseara pe fuga si se vede mai prost decat era inainte. Adica inainte aveam pe cea mobila setatat sa vada si skyuk. Poate ca am gresit eu undeva. O sa verific din nou setarile diseara cand ajung acasa.

    Multumesc mult pentru ajutor.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default ID

    Quote Originally Posted by Yavera View Post
    Am incercat aseara pe fuga si se vede mai prost decat era inainte. Adica inainte aveam pe cea mobila setatat sa vada si skyuk. Poate ca am gresit eu undeva. O sa verific din nou setarile diseara cand ajung acasa.

    Multumesc mult pentru ajutor.
    Tr ID tau si incercam sa facem inpreuna
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top